نویسنده = %D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85 %D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87 %D8%AF%D9%88%D8%BA%DB%8C%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%A6%DB%8C
بررسی روند تولید و تغییرات کیفی آب در استخرهای دو منظوره کشاورزی و پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در منطقه سیستان

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 75-86

جواد میردار هریجانی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ علی ارشدی؛ پرویز زارع


تاثیر پد جاذب حاوی اسانس دانه زنیان (Carum copticum) بر زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 187-198

ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ طاهره بختیاری؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر


تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 294-305

مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی


اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 262-273

محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی


بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 185-197

طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی


ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 177-187

مهرداد ولی‌پورمری؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ علی ارشدی