نویسنده = میر مسعود سجادی
تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 585-597

ام البنین طاهری کندر؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ عبدالرسول دریایی؛ فرشته خادمی؛ قدرت میرزاده


اثر جایگزینی آرد‌ ماهی توسط آرد سویا در جیره غذایی ماهی پاکوی قرمز (Piaractus brachypomus)

دوره 65، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 27-37

مجید ساعدی؛ میرمسعود سجادی؛ . حسین زاده صحافی؛ حسین عمادی