نویسنده = %D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86 %D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C
بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-148

علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین زاده صحافی


تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 419-434

بهرام فلاحتکار؛ حدیثه علیزاده؛ حسین اورجی؛ ایرج عفت پناه


تعیین زمان بهینه استفاده از غذای مصنوعی در پرورش لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca L.)

دوره 65، شماره 3، آبان 1391، صفحه 317-325

حدیث منصوری طایی؛ حسین اورجی؛ حسین رحمانی؛ ایرج عفت پناه؛ محبوبه نعمت زاده