نویسنده = احسان احمدی فر
تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 329-340

احسان احمدی فر؛ زهره مهری نخی؛ نجمه شیخ زاده؛ محسن شهریاری مقدم


تاثیر پد جاذب حاوی اسانس دانه زنیان (Carum copticum) بر زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 187-198

ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ طاهره بختیاری؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر


تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-11

احسان احمدی فر؛ حسین آدینه؛ زینب حنایی کاشانی؛ طیبه عنایت غلامپور؛ ابراهیم مسعودی


بررسی تأثیر کود حیوانی و گیاهی بر باکتری های غالب محیط کشت های دافنی Daphnia pulex و پاروپای Apocyclops dengizicus

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 72-81

احسان احمدی فر؛ طیبه عتایت غلامپور؛ مجتبی پولادی؛ محسن شهریاری مقدم


بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 424-434

احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی