نویسنده = سید محمد علی جلالی
اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353

هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده


اثر منابع مختلف نشاسته جیره بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 485-496

امیر سلطانی آلکوئی؛ سید محمد علی جلالی؛ سید امیرحسین جلالی؛ فرشید خیری