کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86 %D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C
استفاده از فانوس ماهیان به عنوان منبع تأمین اسیدهای چرب با کیفیت به منظور تولید صابون های مرطوب کننده بهداشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1401

ملیکا ناظمی؛ سعید تمدنی جهرمی؛ رامین کریمزاده؛ کیوان اجلالی خانقاه؛ هادی غفاری


اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-194

نسا موسوی پور؛ صدیقه بابایی؛ اسکندر مقیمی‌پور؛ مرضیه موسوی نسب


تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 407-415

سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده