کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D8%B1%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%A7
بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 93-102

هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت


تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 39-49

وحید رضایی امینلویی؛ نصراله احمدی فرد؛ امیر توکمه چی؛ ناصر آق


تأثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست‌کاری‌شده به‌ جای مخمر Lansy PZ در شاخصه‌های رشد و بازماندگی دو گونة Artemia urmiana و Artemia franciscana

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 317-330

فرهاد طالبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ جواد عبدی؛ رامین منافی‌فر


تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 99-108

حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ علی اکبر فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ پریا فضلی


بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین‌ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 183-193

ساناز خسروی؛ صابر خدابنده؛ ناصر آق؛ مهدیه بختیاریان