کلیدواژه‌ها = %D8%AC%DB%8C%D9%88%D9%87
نحوه توزیع جیوه در بافت های مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) خور موسی، خلیج فارس

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 27-39

صدیقه بابادی؛ علیرضا صفاهیه؛ سید محمد باقر نبوی؛ کمال غانمی؛ محمد تقی رونق


تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-296

عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری


ارتباط فلزات ضروری و غیرضروری در بافت ماهیRutilus frisii kutum سواحل جنوب غربی دریای خزر

دوره 65، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 79-87

سیده فاطمه منصف راد؛ جاوید ایمانپور


ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 243-257

سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سید ولی حسینی