کلیدواژه‌ها = %D9%82%D8%B2%D9%84%E2%80%8C%D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C %D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%86
تأثیر فلوراتین بر حفظ کیفیت و کنترل میکروبی فیلة قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-654

پریسا نورمحمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ سیدولی حسینی


تولید بیوسیلاژ از روده مرغ و تاثیر آن بر شاخص‌های سرمی، کیفیت عضله و فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 449-42

رضا صفری؛ مریم قیاسی؛ محمد بینایی؛ عبداله جعفری؛ سهیل ریحانی پول؛ مجید ابرهیم زاده


اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 262-273

محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی


تأثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن‌های گیاهی در توسعة گناد و تغییرات سطح برخی هورمون‌های جنسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان ماده (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 355-368

سیده مرضیه حسینی‌خواه؛ باقر مجازی امیری؛ غلامرضا رفیعی؛ مهرداد فرهنگی؛ سید مهیا موسوی


امکان تعیین جنسیت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از نشانگرهای ملکولی

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-11

حمید فرحمند؛ محمد اخوان بهابادی؛ محمد علی نعمت اللهی؛ علیرضا میرواقفی


مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 455-465

پیمان یاراحمدی؛ حمید فرحمند؛ حامد کلنگی میاندره؛ علیرضا میرواقفی


تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 133-144

مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی


تشخیص مولکولی باکتری Streptococcus agalactiae در تخمدان مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر اساس واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) ژن scpB

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 49-58

سمیرا رشیدی منفرد؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ سید علی پوربخش؛ عباس اشتری