TY - JOUR ID - 30539 TI - تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتری‏های Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخص‎های رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) JO - شیلات JA - JFISHERIES LA - fa SN - 2008-5729 AU - احمدنیای مطلق, حمیدرضا AU - فرهنگی, مهرداد AU - رفیعی, غلامرضا AU - نوری, فرزانه AD - گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران Y1 - 2013 PY - 2013 VL - 65 IS - 4 SP - 353 EP - 364 DO - 10.22059/jfisheries.2013.30539 N2 - این مطالعه به منظور بررسی اثر استفاده از باکتری‏هایBacillus subtilis و Bacillus licheniformis بر شاخص‏های رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) انجام شد. در این آزمایش از سه سطح 102×1 (تیمار اول)، 104×1 (تیمار دوم)، 106×1 (تیمار سوم) باکتری (به نسبت مساوی از هر باکتری) به ازاء هر گرم غذا و تیمار شاهد (بدون پروبیوتیک)، در قالب یک طرح کاملاً تصادفی (4 تیمار و هریک در 3 تکرار) استفاده به عمل آمد. نتایج حاکی از آن بود که باکتری‏های مورد استفاده به میزان معنی‏داری موجب افزایش وزن خشک و طول کل آرتمیا ارومیانا شدند (05/0P UR - https://jfisheries.ut.ac.ir/article_30539.html L1 - https://jfisheries.ut.ac.ir/article_30539_1f8c846ee74d2b5e84b09933e5e18873.pdf ER -