نمایه نویسندگان

آ

  • آرامون، امیر بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • آرمان، میترا بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]

ا

  • احمدی کردستانی، زهره تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • احمدی کردستانی، زهره بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • ارچنگی، بیتا شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • اسحق زاده، حمید بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • اسماعیلی، حمید رضا مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • اشرفی، سهراب بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • اکبرزاده، آرش تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]
  • اکبرزاده، آرش بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • اکرمی، رضا اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • امامی، تارا تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • انوشه، نرگس تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • اوجی فرد، امین تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • ایگدری، سهیل بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]

ب

  • بارگاهی، افشار بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]
  • باقری، دارا بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]
  • باقری دهبارز، زهرا بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • باقری مفیدی، مهرنوش مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • بدری، مهدی مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • بیتا، سراج یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]

پ

  • پاک طینت، مهدی تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • پرتو، پریا بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • پریچه، نفیسه آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • پوراحمد، فاضل شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • پوراسدی، محسن مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • پورباقر، هادی مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • پورباقر، هادی بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • پورباقر، هادی بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]

ج

  • جعفرپور، سید علی مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • جعفرپور، سید علی ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • جعفری، عبدالعباس تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • جعفری، ولی بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • جعفریان، حجت آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • جلیلی، سیدحسن بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • جمالی، هادی آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • جواهری بابلی، مهران مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 393-403]
  • جواهری بابلی، مهران اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]

ح

  • حسن زاده کیابی، بهرام مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • حسینی، احمد رضا یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • حسینی، سید مهدی مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • حسینی، سید ولی تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • حسینی، سید ولی مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • حسینی، سید ولی تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • حسینی، سید ولی تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • حسینی، سید ولی بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • حسینی، سید ولی بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • حسینی، سید ولی بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 599-610]
  • حقی، مهسا رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • حلاجی ثانی، احمد استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • حمیدیان، امیرحسین بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • حیدری، بختیار یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • حیدری، عادله مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • حیدری نژاد، سعیده شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]

خ

  • خادمی، فرشته تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • خانی پور، علی اصغر بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • خدابنده، صابر تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 263-274]
  • خدابنده، مهوش تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • خراسانی، نعمت الله مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • خوش خلق، مجیدرضا مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • خوش خلق، مجیدرضا جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]

د

  • دائر، نوال اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]
  • دانیلز، هری بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • دروی قاضیانی، سجاد مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • دریایی، عبدالرسول تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • دلفیه، پریسا مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]

ذ

  • ذاکری، محمد رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • ذبیحی، جواد تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]

ر

  • رضائی، سیوان بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • رضایی توابع، کامران بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]
  • رونق، محمد تقی رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • رییسی، هادی تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]

ز

  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 523-531]
  • زمانی، عباس تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]

س

  • سجادی، میر مسعود تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • سرحدی، ندا بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]
  • سلامات، نگین شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • سلیمانی، ایوب تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]
  • سواری، احمد شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • سوری نژاد، ایمان تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • سیف آبادی، جعفر پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]
  • سیف زاده، مینا بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • سیلاوی، مالک یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]

ش

  • شاه بیک، حسین استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • شاهواری، حسنعلی استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]
  • شبان، صبا استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • شعبانی، علی ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • شعیری، محمد مهدی بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • شکری، مونا ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • شکوریان، محمود جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • شهره، بهرام ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • شوقعلی نیری، فرزانه تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • شیری، نیما بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]

ص

  • صفاهیه، علیرضا تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]

ط

  • طالبی جهرمی، خلیل بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]
  • طاهری، علی تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • طاهری، علی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 297-317]
  • طاهری، علی بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]
  • طاهری کندر، ام البنین تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]

ع

  • عادلی، افشین بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 251-261]
  • عبدالعزیزی، شاهده تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 263-274]
  • عبدلی، اصغر تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • عبدلی، اصغر مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • عسکری، قاسم ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • عقیلی نژاد، سید مصطفی تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • علاف نویریان، حمید جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • عوفی، فریدون پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]

غ

  • غانمی، کمال تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]

ف

  • فارسی، اکبر پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]
  • فرجامی، بهنام بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 599-610]
  • فرحمند، حمید بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • فرحمند، حمید بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • فرحمند، حمید تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • فرحمند، حمید بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]
  • فرحمند، حمید مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • فرخی، احسان تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]
  • فرینسکو، مایک بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • فلاحتکار، بهرام استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]

ق

  • قربانی، رسول تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • قربانی، رسول بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • قمی بهبهانی، سید محمد مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 393-403]
  • قیطاسی، عباس تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]

ک

  • کاظمی، رضوان اله مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • کامرانی، احسان تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]
  • کامرانی، احسان بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • کرمی، محمود مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • کریمیان، عرفان تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • کلباسی، محمدرضا مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • کلنگی میاندره، حامد ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • کلنگی میاندره، حامد مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • کلوانی نیتلی، بیتا مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • کلوانی نیتلی، بیتا بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • کوچنین، پریتا رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • کول مقدم، حوریه آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]

گ

  • گلی، شیدا بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]

م

  • مجازی امیری، باقر مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • مجازی امیری، باقر تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • مجازی امیری، باقر بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]
  • مجازی امیری، باقر بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • محمدیان، تکاور یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • محمودی، معصومه تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]
  • مدنی، رسول تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • مرمضی، مهدی رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • مصباح، مهرزاد یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • معتمدزادگان، علی مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • معتمدزادگان، علی بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]
  • مقدم، پروانه بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • مهدویانی، امیر تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]
  • مهرنیا، محمد رضا استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • موسوی ثابت، سید حامد مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • موسی پور شاجانی، مجید جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • میرزاده، قدرت تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • میرواقفی، علیرضا بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • میرواقفی، علیرضا مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • میرواقفی، علیرضا بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]

ن

  • ناصری، امیر حسین اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • ناصری زاده، مجید بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • نصرالله زاده، اکبر جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • نصیری، سید مهدی تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • نعمت اللهی، محمد علی بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • نعمت الهی، محمدعلی بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • نعمت الهی، محمدعلی بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • نعمت الهی، محمدعلی بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • نوری، احمد مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • نوری، احمد بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • نوری، احمد بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • نوری، گلی بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • نیک پور، یدالله تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]

ی

  • یاراحمدی، پیمان مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • یعقوبی، مرتضی بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • یلقی، سعید بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • یوسف زادی، مرتضی بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • یوسفی جوردهی، ایوب مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]