نمایه نویسندگان

آ

  • آق، ناصر تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • آق، ناصر اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]

ا

  • اجاق، سید مهدی اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • احمدی فرد، نصرالله بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • احمدی فرد، نصراله تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • اخلاقی، مصطفی ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • ادهمی، بتول بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
  • ارشدی4، علی تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • اژدهاکش‌پور، اشکان بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • اسفندیار، فرشته بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • اکبری، پریا اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • اکبری، پریا اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
  • اکبری1*، پریا اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
  • اکبری1*، پریا تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • اکرم، اسداله بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • امامی لنگرودی، فربد بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • ایگدری، سهیل مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
  • ایمانپور، محمدرضا بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
  • ایمانی، احمد اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]

ب

  • برنجکار، نجمه جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • بهرامی کمانگر3*، برزان تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • بهره مند، مرتضی بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]

پ

  • پورباقر، هادی بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • پورباقر، هادی اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • پورباقر، هادی مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
  • پورباقر، هادی بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • پورباقر2*، هادی استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • پور شاجانی1، مجید موسی بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • پیرعلی زفره ئی، احمدرضا بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]

ت

  • توکمه چی، امیر تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]

ج

  • جانی خلیلی، خسرو بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • جعفری1، ولی الله تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
  • جمشیدی، انیسه اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • جوانشیر، آرش مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
  • جوانشیر2، آرش اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • جوانشیرخوئی، آرش بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • جواهری بابلی1، مهران شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]

ح

  • حامدی، شیرین تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • حسین زاده بندبافها، هما بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • حسینی، سیدعباس تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • حسینی، سید مسعود ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • حسینی، سید مهرداد ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • حسینی، سید ولی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • حسینی فر، سید حسین بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]

خ

  • خالصه، مجید تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • خالصی، محمد کاظم جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • خانعلی، مجید بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • خانی، سیران اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • خبازی، مینا تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • خلفیان، مهتاب ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • خواجوی، سعید اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • خوش خلق1*، مجیدرضا بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]

د

  • داودی، داریوش اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • دهقان مدیسه، سیمین بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • دولت‌پور، انسیه مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]

ذ

  • ذاکری3، محمد اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • ذکریائی، حمیده تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]

ر

  • رازی، مزدک اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • ربانی نژاد، فاطمه اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
  • رجب زاده قطرمی2، ابراهیم اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • رحمانی، حسین بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • رحمانی فرح، کاوه ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • رحیمی، روح اله تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • رحیمی، روح اله تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • رحیمی، قدرت جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • رضائی، مسعود استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • رضائیان، حنانه بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • رضایی امینلویی، وحید تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • رضایی توابع، کامران ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • رضایی توابع1*، کامران بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • رفیعی2، غلامرضا بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • رفیعی3، غلامرضا استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • روحی3، ابوالقاسم اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • رومیانی، لاله تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]

ز

  • زکی‌پور رحیم‌آبادی، اسحق اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • زنگویی3، نسیم اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]

س

  • ساعی، محمد رضا اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • سالاری، محمدعلی بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • سخایی، نسرین بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • سروی مغانلو، کوروش اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • سلاطی2، امیر پرویز اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • سلیمانی، زهرا تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • سلیمانی پی، سپیده بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • سلیمانی راد، آسیه بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • سندک زهی، اسما اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • سواری، احمد بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • سوداگر، محمد تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]

ش

  • شاکری1، فاطمه اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • شالویی، فردین تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • شریفی یزدی، حسن ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • شفاعی پور، آریا اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • شهرکی، هادی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]

ص

  • صحت نیا، بهارک ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • صحرایی، حسن بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]

ط

  • طبرسا، مهدی استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • طیبی1، لیما استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]

ظ

  • ظهیری، فاضل بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]

ع

  • عادلی، افشین ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • عزیزی، شیدا مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • عضدی، مریم تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • عظیمی راد، محمود بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • علیزاده دوغیکلایی2، ابراهیم تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • علیشاهی، مجتبی ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • علی نژاد، سهیل اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]

غ

  • غفاری فارسانی، حامد اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • غفاری مقدم، منصور اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]

ف

  • فاطمی راد، فرزانه اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • فرحمند، حمید اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • فرحمند، حمید بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • فرحمند، حمید ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • فرحمند3، حمید استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • فرهادی، ایوب جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • فروغی، زینب بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • فریدی کلورزی، مهدی اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • فلاحتکار، بهرام اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • فلامرزی1، زهرا اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • فیروزبخش، فرید بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]

ق

  • قائنی، منصوره تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • قبادی، محمود ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • قرایی، احمد بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]

ک

  • کامرانی، احسان بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • کرامت امیرکلائی، عبدالصمد بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
  • کردجزی، معظمه اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • کریمی، مجید زند اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • کشاورز، موسی بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]

گ

  • گلچین کماکلی، سپیده بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • گلی2*، شیدا تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]

م

  • مازندرانی، محمد تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • مجازی امیری، باقر بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • مجازی امیری، باقر مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • مجازی امیری، باقر اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • محمد رضایی، داود اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • محمدزاده3، الهام شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • محمدی1، خیری اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • محمدی آذرم2*، حمید اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • محمدی برسری1، محمد بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • مخدومی، چنگیز اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • مسلمی، مهران بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • مشکینی، سعید بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • مطلبی مغانجوقی، عباسعلی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • معمار، مهرداد اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • منصورلکورج، مرضیه ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • موسوی2*، سیدمحمد اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • میر، لیلا اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • میردار هریجانی، جواد بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • میرزایی1، بهروز تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • میرواقفی، علیرضا بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • میرواقفی، علیرضا بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • میرواقفی، علیرضا ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • میرواقفی، علیرضا ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • میرواقفی3، علیرضا استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]

ن

  • ناظمی، ملیکا ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • نسیم، مردمرادیان ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • نعمت اللهی، محمد علی مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • نعمت اللهی2*، محمدعلی اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • نعمت الهی، محمدعلی اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • نعمت الهی، محمدعلی ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • نفیسی بهابادی، محمود تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • نقی ها، رضا اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • نوری3، گلی تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
  • نیکوخواه، فرزانه تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • نیکی، نیوشا تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]

و

  • واحدی، محسن ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • ولایت زاده2*، محمد شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]

ه

  • هاشم دباغیان، الهام استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • هاشمی، سید صمد اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • هوشمند، محمد اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]