شیلات (JFISHERIES) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 71 (1397)
دوره 70 (1396)
دوره 69 (1395)
دوره 68 (1394)
دوره 67 (1393)
شماره 4
زمستان 1393، صفحه 467-639
شماره 3
پاییز 1393، صفحه 319-465
شماره 2
تابستان 1393، صفحه 149-317
شماره 1
بهار 1393، صفحه 1-147
دوره 66 (1392)
دوره 65 (1391)
دوره 64 (1390)
دوره و شماره:
دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 319-465
1
تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
صفحه
319-328
نرگس انوشه؛ رسول مدنی؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی؛ تارا امامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
385.83 K
2
بررسی برخی شاخصهای آنتیاکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیجفارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر)
صفحه
329-345
دارا باقری؛ باقر مجازی امیری؛ هادی پورباقر؛ حمید فرحمند؛ افشار بارگاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
530.32 K
3
آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) بهمنزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهرهوری از غذا در آلوین ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
صفحه
347-359
حجت جعفریان؛ هادی جمالی؛ نفیسه پریچه؛ حوریه کول مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
377.32 K
4
استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی
صفحه
361-374
حسین شاه بیک؛ احمد حلاجی ثانی؛ محمد رضا مهرنیا؛ صبا شبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
798.85 K
5
تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتیهای صنعتی میگوگیر صیدگاههای میگو در استان هرمزگان
صفحه
375-392
احسان فرخی؛ احسان کامرانی؛ آرش اکبرزاده؛ هادی رییسی؛ ایوب سلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
872.68 K
6
مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخصهای کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)
صفحه
393-403
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
430.32 K
7
یافتة علمی کوتاه زیفن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران
صفحه
405-412
تکاور محمدیان؛ مالک سیلاوی؛ احمد رضا حسینی؛ بختیار حیدری؛ مهرزاد مصباح؛ سراج بیتا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
362.86 K
8
رژیم غذایی و شاخصهای تغذیهای ماهی بوتک دهانبزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان)
صفحه
413-424
مهدی مرمضی؛ محمد ذاکری؛ محمد تقی رونق؛ پریتا کوچنین؛ مهسا حقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.17 MB
9
اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
صفحه
425-434
امیر حسین ناصری؛ رضا اکرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
388.68 K
10
بررسی میزان رشد، شاخصهای تغذیهای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی
صفحه
435-443
مجید ناصری زاده؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
357.43 K
11
جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum)
صفحه
445-453
اکبر نصرالله زاده؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمود شکوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
338.99 K
12
مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با ایمونوژن
صفحه
455-465
پیمان یاراحمدی؛ حمید فرحمند؛ حامد کلنگی میاندره؛ علیرضا میرواقفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
410 K
13
چکیده های انگلیسی
صفحه
1-12
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
285.74 K