نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبشش تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
  • آرایه‌شناسی بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمان‌رود و رود ارس) بر اساس صفات استخوان‌شناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
  • آسیب‌شناسی تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
  • آفت کش تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
  • آفت کش های ارگانوفسفره به‌کارگیری روش‌های تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
  • آلومتری مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
  • آلوئه ورا بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
  • آندروژن تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
  • آنزیمNa+/K+ ATPase تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
  • آنزیم‌های کبدی اثرات تغذیه‌ای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
  • آویشن بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]

ا

  • اثر آنتی اکسیدانی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
  • اثر آنتی باکتریایی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
  • ایران مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آب‌های داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • اردستان مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
  • اَزون‌دهی بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخص‌های خون‌شناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
  • اسانس مرزنجوش بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
  • اسیدچرب خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
  • ایمنی تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
  • ایمونوژن تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
  • انجماد بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
  • انجمادزدایی بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
  • انعطاف‌پذیری ریختی بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمان‌رود و رود ارس) بر اساس صفات استخوان‌شناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
  • اووسیت خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]

ب

  • بافت بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
  • بافت آبشش بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
  • بافت آبشش تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
  • بافت شناسی اثرات تغذیه‌ای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
  • بچه ماهی سفید تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
  • بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
  • بسته بندی خلاء تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
  • بیماری تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]

پ

  • پارامترهای خونی تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
  • پاستا تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
  • پاسخ های ایمنی بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
  • پتانسیل اکسیداسیون و احیا بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخص‌های خون‌شناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
  • پراکسیداسیون لیپیدی ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
  • پراکنش مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آب‌های داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • پره‌بیوتیک تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
  • پروتئین بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
  • پرورش فیتوپلانکتون بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
  • پروکراست مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
  • پساب تصفیه‌شده بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
  • پی سی آر تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
  • پودر کرم خاکی اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
  • پودر ماهی تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]

ت

  • تاس ماهی ایرانی خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
  • ترکیبات فرار ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
  • تصفیه با جلبک به‌کارگیری روش‌های تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
  • تغذیه تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
  • تغییرات ساختاری خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
  • تفاله گوجه بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
  • تیلاپیا مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آب‌های داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • تله ذره گیر به‌کارگیری روش‌های تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
  • تنظیم اسمزی تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
  • تنوع ژنتیکی تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
  • تولیدمثل تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]

ج

  • جیره غذایی تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
  • جیره غذایی تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
  • جلبک Dunaliella بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
  • جنوب غربی دریای خزر شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]

چ

  • چربی تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]

ح

  • حوضه آبریز مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آب‌های داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
  • حوضه کارون مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
  • حوضه نمک مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]

خ

  • خون تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
  • خون شناسی بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]

د

  • دی اکسید کربن فوق بحرانی ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
  • دریای خزر بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمان‌رود و رود ارس) بر اساس صفات استخوان‌شناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
  • دریای خزر بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
  • دستگاه گوارش مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]

ر

  • رادیکال های آزاد تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
  • رتبه بندی تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
  • رده بندی مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
  • ریزساختار بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
  • رشد بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
  • رشد مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
  • رشد تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
  • رشد بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
  • رشد اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
  • رشد تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
  • رنگ سنجی اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
  • رود چنگوله مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
  • رود دویرج مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
  • رود کنگیر مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
  • رودمیمه مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
  • روش تشخیص مولکولی تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
  • روغن گیاهی تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
  • روغن ماهی تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
  • روغن ماهی تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
  • روغن هسته انگور تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]

ز

  • زردچوبه اثرات تغذیه‌ای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
  • زمان ماندگاری بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
  • زمان ماندگاری اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
  • زنجیره غذایی ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]

ژ

  • ژن COI مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]

س

  • ساپرولگنیا پارازیتیکا بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
  • سیر اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
  • سرب بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
  • سم بوتاکلر بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
  • سوریمی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
  • سولفات مس اثرات تغذیه‌ای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]

ش

  • شاخص SSDs ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
  • شاخص های تولید مثلی بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
  • شاخص های خونی بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
  • شاخص‌های خون شناسی بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخص‌های خون‌شناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
  • شاخص های رشد تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
  • شوری تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
  • شیوۀ کشتار بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]

ص

  • صید غیرقانونی شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]

ض

  • ضایعات تن ماهیان ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]

ط

  • طیف‌سنجی زیر قرمز تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]

ظ

  • ظرفیت نگه داری آب بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]

ع

  • عصاره رزماری تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • عملکرد رشد تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
  • عملکرد رشد بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]

غ

  • غیر بومی مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آب‌های داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]

ف

  • فاکتورهای بیوشیمیایی خون بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
  • فردزایی مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
  • فلزات سنگین بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
  • فیل ماهی تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • فیله کپور علفخوار تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
  • فنول تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
  • فوق رسیده خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]

ق

  • قزل آلای رنگی کمان تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
  • قزل آلای رنگین کمان بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
  • قزل آلای رنگین کمان بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
  • قزل آلای رنگین کمان تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
  • قزل آلای رنگین کمان بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
  • قزل آلای رنگین کمان اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
  • قند کل بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
  • قنوات مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]

ک

  • کادمیوم بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
  • کارباریل تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
  • کاروتنوئید بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
  • کبد تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
  • کپور مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
  • کپورماهیان بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمان‌رود و رود ارس) بر اساس صفات استخوان‌شناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
  • کپور معمولی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
  • کپور معمولی بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
  • کپور معمولی بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
  • کپور نقره ای بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
  • کپور نقره ای بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
  • کیتین تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
  • کیتوزان تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • کیتوزان تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
  • کیتوزان تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
  • کیفیت گوشت بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
  • کیفیت ماهی بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
  • کوی تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]

ل

  • لیپاز تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
  • لیستریا مونوسیتوژنز تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]

م

  • ماندگاری بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
  • ماندگاری بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
  • ماهی بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
  • ماهی استرلیاد تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
  • ماهیان خاویاری شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
  • ماهی سفید تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
  • ماهی‌شناسی بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمان‌رود و رود ارس) بر اساس صفات استخوان‌شناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
  • ماهی مرکب تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
  • محیط کشت بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
  • مدیریت شیلات شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
  • مدل زیست محیطی ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
  • مدل لاجیت شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
  • مرزه بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
  • مقایسه شکل مقایسه ریخت‌سنجی هندسی جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانه‌های دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
  • مکمل آنزیمی بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
  • مکمل گیاهی بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
  • میگوی سر تیز تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
  • مواد جاذب سموم.pH به‌کارگیری روش‌های تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
  • موکوس تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]

ن

  • نانوذرات ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
  • نانو ذره اکسید روی تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
  • نانوکامپوزیت کیتوزان تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • نائین مطالعه جایگاه رده‌بندی سیاه‌ماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانه‌های حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
  • نرخ فیلتراسیون بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
  • نوکلئوتید بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]

ه

  • هضم پذیری بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
  • هضم پذیری اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
  • هورمون تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
  • هورمون کورتیزول بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
  • هورمون کورتیزول بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخص‌های خون‌شناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]