نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آئروموناس هیدروفیلا اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • آبزیان بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
  • آبزی پروری تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • آنتی اکسیدان تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • آنزیم کبدی ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]

ا

  • ارزش غذایی اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
  • ارزش غذایی بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • ارزیابی حسی ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • استئاریک اسید جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • اسید مالیک تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • افزودنی‌های غذایی تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • اکسایش نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • اکسی‌تتراسایکلین بررسی تغییرات آنزیم آنتی‌اکسیدان SOD در کبد ماهیان درمان‌شده با اکسی‌وت(اکسی‌تتراسایکلین) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 287-296]
  • اکسیداسیون تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • امگا-3 جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • اولترافیلتراسیون جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • ایمنی تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • ایمین موکوسی اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]

ب

  • باکتری بی‎هوازی تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • بذرکتان اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • برگ بلوط بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • برگ توت بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • برگ چنار بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • برگر تلفیقی ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • برگ صنوبر بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • بستر غذایی بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • بسته بندی تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • بندر عباس تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • بندر لنگه تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • بیوشیمیایی تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]

پ

  • پارافین جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • پارامترهای بیوشیمیایی اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
  • پروتئین ماهی اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
  • پروتئین و چربی جیره غذایی اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • پرورش ماهی در قفس تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • پروفایل اسیدهای آمینه بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • پلیاستایرین تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • پودر خیار دریایی بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • پوشش خوراکی مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]

ت

  • تاسماهی سیبری تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • ترپنوئید سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
  • ترکیبات بیوشیمیایی لاشه اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • ترکیبات شمیایی لاشه بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • ترکیبات طبیعی سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
  • ترکیبات؛ فنلی اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
  • ترکیب گونه‌ای مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • تغذیه اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • تنوع گونه‌ای مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • توتیای دریایی " بررسی برون‌تنی ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقب‌زن (Echinometra matheai) و عصاره‌های آن [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 69-83]
  • تیلاپیای نیل بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]

ج

  • جاسک تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • جوامع ساحلی بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]

چ

  • چندشکلی تک نوکلئوتیدی بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]

ح

  • حق بهره برداری بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]

خ

  • خارپوستان بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • خلیج فارس بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • خلیج فارس سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
  • خمیر نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • خون ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • خون‌شناسی اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • خون‌شناسی اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • خون‌شناسی تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • خیار دریائی بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • خیار دریایی سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]

د

  • دافنی ماگنا (Daphnia magna) بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • درشت بی‌مهرگان کفزی بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • دریای خزر تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • دما ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • دم‌لامی استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]

ر

  • رسوب تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • رشد اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • رشد اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • رودخانه چهل‌چای بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • ریخت سنجی هندسی تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • ریزجلبک اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]

ز

  • زیست تخریب پذیر تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]

س

  • ساختار استخوان استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
  • سرم ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • سوپراکسید دیسموتاز تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • سوریمی ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • سی باس آسیایی بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • سیستم بیوفلاک بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]

ش

  • شاخص رشد اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • شاخص شانون مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • شاخص‌های آنزیمی بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • شاخص های رشد تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • شاخص هیلسنهوف بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • شفاف‌سازی استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
  • شیلات بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]

ض

  • ضدباکتریایی سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]

ع

  • عصاره آبی پنیرباد مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • عصاره ادویه نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • عصاره برگ درخت زیتون تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • عصاره گیاهی بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
  • عصاره های گیاهی بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • عصاره هیدرالکلی اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • علف‌چای تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • عملکرد رشد بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • عملکرد رشد اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
  • عوامل محیطی بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]

غ

  • غشاهای پلی‌اترسولفون جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • غنی سازی اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]

ف

  • فساد تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • فصل ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • فکی استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
  • فلاونوئید اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
  • فیل ماهی ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]

ق

  • قزل آلا تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • قزل آلا بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • قزل‎آلای رنگین‎کمان تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • قزل آلای رنگین کمان تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • قزل آلای رنگین کمان اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • قزل آلای رنگین کمان بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]

ک

  • کاتشین موجود در چای سبز اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
  • کاراژینان تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • کارایی تغذیه اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • کپسول بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • کپور ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • کپور معمولی بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • کپور نقره ای مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • کلرپیریفوس تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • کنوانسیون های بین الملل بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
  • کیفیت آب بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • کیفیت ماهی بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]

گ

  • گربه ماهی دریایی تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • گرگور مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • گلیسرول مونو استئارات جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • گوشت گاو ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • گیرنده‌های تول شکل بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]

م

  • ماهی اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • ماهی آمور تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • ماهی خاویاری اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • ماهی صبیتی جوان اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • ماهی کاراس معمولی اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
  • ماهی مرکب ببری.  مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • مربعی استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
  • مرزنجوش بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
  • مرزنجوش تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • مسیر آنتی اکسیداتیو تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • مواد آلی کل تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • مواد غذایی فراسودمند اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
  • میکروپلاستیک تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • میگوی سفید غربی بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • میگوی وانامی نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]

ن

  • نانوکربن لوله‌ای مغناطیسی اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • نسترن کوهی اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • نگهداری در شرایط یخچال بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
  • نگهداری در یخچال نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • نگهداری در یخچال مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]

ی

  • یرسینیا روکری اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]