نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبامکتین تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-282]
  • آبزی‌پروری تصفیه پساب آبزی‌پروری با استفاده از سیستم ترکیبی ماهی-فیتوپلانکتن-زئوپلانکتن [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 41-52]
  • آذربایجان غربی تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 241-254]
  • آرد ماهی استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-284]
  • آزاد ماهیان شناسایی ایزوفرمهای میکرو‌آر.ان.ای Let-7 در آزادماهییان با استفاده از داده های بیوانفورماتیک [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 619-633]
  • آکواپونیک تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 163-174]
  • آلکالاز بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 593-606]
  • آلودگی بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 149-161]
  • آلودگی زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]
  • آنتی بیوتیک استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 395-406]
  • آنچوی بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • آنزیم گوارشی تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 329-340]
  • آویشن بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 351-360]

ا

  • ارزیابی حسی تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • استرس بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 135-148]
  • استفاده از خوراک اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • اسکوربیک اسید اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 301-312]
  • اسید آراشیدونیک بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 135-148]
  • اسید چرب اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • اسیدهای چرب تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 229-240]
  • اسیدهای چرب ضروری بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 135-148]
  • اشریشیاکلی بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 383-394]
  • اصلاح زئولیت استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 395-406]
  • امعاء و احشاء ماهی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 593-606]
  • امولسیون استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-284]
  • انتروباکتر بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 351-360]
  • انجماد بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 455-470]
  • انزلی پیش بینی مطلوبیت زیستگاهی میگوی آب شیرین در حوضه آبریز تالاب انزلی با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 579-592]
  • انقراض زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]
  • انگیزه‌های خرید مقایسه دیدگاه فروشندگان و خریداران در بازار ماهی تهران (مطالعه موردی: بازار بعثت) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 313-327]
  • ایزوفرم شناسایی ایزوفرمهای میکرو‌آر.ان.ای Let-7 در آزادماهییان با استفاده از داده های بیوانفورماتیک [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 619-633]
  • ایمکس اولترا تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 101-112]
  • ایمنی تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 101-112]

ب

  • بازار بزرگ ماهی تهران مقایسه دیدگاه فروشندگان و خریداران در بازار ماهی تهران (مطالعه موردی: بازار بعثت) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 313-327]
  • بازاریابی آبزیان مقایسه دیدگاه فروشندگان و خریداران در بازار ماهی تهران (مطالعه موردی: بازار بعثت) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 313-327]
  • باسیلوس تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 607-618]
  • بافت تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • بافت شناسی تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 255-272]
  • بافت شناسی تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 329-340]
  • بافتی اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • بایوترونیک تاپ 3 اثرات سطوح مختلف مکمل خوراکی بایوترونیک تاپ 3 بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]
  • برکه های بهاری تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 241-254]
  • بزرگ‌بی‌مهرگان کفزی بررسی تغییرات غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و روی در آب و رسوب و تعیین شاخص ارزش زیستی کفزیان (Z) در رودخانة کرج [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 199-212]
  • بسته بندی مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 529-540]
  • بیان ژن تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 255-272]
  • بین المللی زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]
  • بیوانفورماتیک شناسایی ایزوفرمهای میکرو‌آر.ان.ای Let-7 در آزادماهییان با استفاده از داده های بیوانفورماتیک [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 619-633]

پ

  • پتانسیل اکسیداسیون احیا (ORP) تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 541-549]
  • پد جاذب" تاثیر پد جاذب حاوی اسانس دانه زنیان (Carum copticum) بر زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 187-198]
  • پراکسیداسیون لیپیدی اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 505-514]
  • پروبیوتیک بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 455-470]
  • پروتئین اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 65-80]
  • پروتئین آبکافتی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 593-606]
  • پروتئین بازیافتی استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-284]
  • پریان میگو تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 241-254]
  • پساب کارخانه استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-284]
  • پلی اتیلن ایمین استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 395-406]
  • پلی اتیلن ترفتالات تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-282]
  • پودر زنجبیل اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officianlis ) بر شاخص های رشد و ترکیبات شیمیایی عضله و تنش ناشی از شوک های محیطی در میگو درشت جثه آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii ) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 341-350]
  • پوست انار بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 383-394]
  • پوشش بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 351-360]

ت

  • تالاب پیش بینی مطلوبیت زیستگاهی میگوی آب شیرین در حوضه آبریز تالاب انزلی با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 579-592]
  • تالاب گمیشان بررسی دوشکلی جنسی شکل بدن گاوماهی قفقازی Knipowitschia caucasica (Berg, 1916) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 497-505]
  • تخم ریزی تغییرات سالانه شاخص‌های تولیدمثلی خرچنگ شناگر آبی (Portunus pelagicus, Linnaeus, 1758) در سواحل خلیج‌فارس (مطالعه موردی سواحل استان خوزستان ) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • تراکم اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 301-312]
  • تراکم تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]
  • ترشح آمونیاک تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 607-618]
  • ترکیبات بیوشیمیایی لاشه اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 65-80]
  • ترکیب بیوشیمیایی بدن اثرات سطوح مختلف مکمل خوراکی بایوترونیک تاپ 3 بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]
  • تری هالومتان اثر ضد عفونی پساب مزرعه پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هیپوکلریت سدیم و تأثیر آن بر تولید ترکیبات تری‌هالومتان‌ها (THMs) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
  • تصاویر ماهواره‌ای بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • تصفیه پساب تصفیه پساب آبزی‌پروری با استفاده از سیستم ترکیبی ماهی-فیتوپلانکتن-زئوپلانکتن [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 41-52]
  • تصفیه فاضلاب اثر ضد عفونی پساب مزرعه پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هیپوکلریت سدیم و تأثیر آن بر تولید ترکیبات تری‌هالومتان‌ها (THMs) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
  • تعداد انتروباکتریاسه ها اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • تعداد باکتری ها اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • تغییر اقلیم بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • تکامل لاروی تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 255-272]
  • تکوین بررسی نقش فاکتورهای مادری شبه‌اکتیوین در الگوی بیان فاکتورهای چندتوانی در طی روند تکوین اولیه ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 361-372]
  • تنش محیطی اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officianlis ) بر شاخص های رشد و ترکیبات شیمیایی عضله و تنش ناشی از شوک های محیطی در میگو درشت جثه آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii ) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 341-350]
  • تهران بررسی فونستیک حشرات یک روزه ها Ephemeroptera در رودخانه حبله رود [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 175-186]
  • تیمار بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 351-360]

ج

  • جذب روغن تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 229-240]
  • جریان اکولوژیکی تعیین و طراحی محدوده رژیم جریان مطلوب اکولوژیکی رودخانه زرین‌گل با بررسی مشخصه‌های هیدرومورفواکولوژیکی، رویکردهای مبتنی بر شاخص هیدرولوژیکی و مدل اکوهیدرولیکی شبیه‌سازی مطلوبیت زیستگاه [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 17-40]
  • جزیره لاوان بررسی اثر ضدباکتریایی صابون تهیه شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 567-578]
  • جوانه زنی به سختی اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • جیره غذایی بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 149-161]

چ

  • چربی بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 135-148]

ح

  • حبله رود بررسی فونستیک حشرات یک روزه ها Ephemeroptera در رودخانه حبله رود [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 175-186]
  • حقوقی ملی زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]
  • حلال بررسی اثرات ضد التهابی عصاره متانولی خیار دریایی خلیج فارس (Holothuria leucospilota) بر روی رت [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 91-100]
  • حلالیت استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-284]

خ

  • خشک کردن اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • خشک کردن تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 229-240]
  • خلیج فارس بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • خلیج فارس بررسی اثر ضدباکتریایی صابون تهیه شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 567-578]
  • خلیج فارس'' بررسی اثرات ضد التهابی عصاره متانولی خیار دریایی خلیج فارس (Holothuria leucospilota) بر روی رت [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 91-100]
  • خلیج گرگان بررسی دوشکلی جنسی شکل بدن گاوماهی قفقازی Knipowitschia caucasica (Berg, 1916) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 497-505]
  • خون‌شناسی تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 101-112]
  • خون‌شناسی تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]
  • خیار دریایی بررسی اثر ضدباکتریایی صابون تهیه شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 567-578]

د

  • درآمد مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 529-540]
  • دریاچه ارومیه تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 241-254]
  • دریای خزر زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]
  • دریای خزر بررسی دوشکلی جنسی شکل بدن گاوماهی قفقازی Knipowitschia caucasica (Berg, 1916) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 497-505]
  • دریای عمان بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • دولت بندری مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 285-300]
  • دولت ساحلی مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 285-300]
  • دولت صاحب پرچم مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 285-300]

ر

  • رابطه طول-وزن مقایسه برخی پارامترهای زیستی ماش‌ماهی Leuciscus aspius (Linnaeus, 1758) در بخش جنوب‌غربی حوضه دریای خزر [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 113-122]
  • رسوبات بررسی تغییرات غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و روی در آب و رسوب و تعیین شاخص ارزش زیستی کفزیان (Z) در رودخانة کرج [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 199-212]
  • رسوب ایزوالکتریک استخراج پروتئین از پساب تولیدی کارخانه تولید آرد ماهی با روش رسوب ایزوالکتریک و ارزیابی خواص کاربردی آن [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-284]
  • رشد اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 65-80]
  • رشد تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]
  • رشد اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 471-482]
  • رشد سوماتیک اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 301-312]
  • رشد و بقا اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officianlis ) بر شاخص های رشد و ترکیبات شیمیایی عضله و تنش ناشی از شوک های محیطی در میگو درشت جثه آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii ) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 341-350]
  • رفتار بازار مقایسه دیدگاه فروشندگان و خریداران در بازار ماهی تهران (مطالعه موردی: بازار بعثت) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 313-327]
  • رودخانة کرج بررسی تغییرات غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و روی در آب و رسوب و تعیین شاخص ارزش زیستی کفزیان (Z) در رودخانة کرج [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 199-212]
  • روده اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • روده تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 329-340]
  • روغن سیاه دانه اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 471-482]
  • ریخت‌سنجی بررسی دوشکلی جنسی شکل بدن گاوماهی قفقازی Knipowitschia caucasica (Berg, 1916) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 497-505]

ز

  • زئولیت استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 395-406]
  • زبرافیش بررسی نقش فاکتورهای مادری شبه‌اکتیوین در الگوی بیان فاکتورهای چندتوانی در طی روند تکوین اولیه ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 361-372]
  • زیستگاه پیش بینی مطلوبیت زیستگاهی میگوی آب شیرین در حوضه آبریز تالاب انزلی با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 579-592]

س

  • ساردین بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • سازگان مداربسته تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 541-549]
  • سازمان مدیریت شیلات منطقه‌ای مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 285-300]
  • سرخ‌کردن تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 229-240]
  • سطحزیان ریز بررسی اثر تغییر اقلیم بر صید سطحزیان ریز در خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 417-430]
  • سگ‌ماهی جویباری تعیین و طراحی محدوده رژیم جریان مطلوب اکولوژیکی رودخانه زرین‌گل با بررسی مشخصه‌های هیدرومورفواکولوژیکی، رویکردهای مبتنی بر شاخص هیدرولوژیکی و مدل اکوهیدرولیکی شبیه‌سازی مطلوبیت زیستگاه [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 17-40]
  • سواحل گیلان مقایسه برخی پارامترهای زیستی ماش‌ماهی Leuciscus aspius (Linnaeus, 1758) در بخش جنوب‌غربی حوضه دریای خزر [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 113-122]
  • سورفکتانت آنیونی اثر برخی دترژنت ها (سورفکتانت های آنیونی) بر درصد تفریخ، میزان ناهنجاری لارو و هورمون کورتیزول جنین در ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 407-416]
  • سوریمی تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • سیچلاید الکتریک زرد اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 471-482]
  • سیستم ترکیبی تصفیه پساب آبزی‌پروری با استفاده از سیستم ترکیبی ماهی-فیتوپلانکتن-زئوپلانکتن [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 41-52]

ش

  • شاخص ارزش زیستی بررسی تغییرات غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و روی در آب و رسوب و تعیین شاخص ارزش زیستی کفزیان (Z) در رودخانة کرج [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 199-212]
  • شاخص کیفیت اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 483-496]
  • شاخص کیفیت لاروی تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 541-549]
  • شاخص مرحله لاروی تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 541-549]
  • شاخص‌های تغذیه اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 65-80]
  • شاخص‌های تولیدمثلی تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 541-549]
  • شاخص های رشد و بازماندگی اثرات سطوح مختلف مکمل خوراکی بایوترونیک تاپ 3 بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]
  • شاخص وضعیت مقایسه برخی پارامترهای زیستی ماش‌ماهی Leuciscus aspius (Linnaeus, 1758) در بخش جنوب‌غربی حوضه دریای خزر [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 113-122]
  • شانک ماهیان تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 255-272]
  • شوری آب اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 65-80]
  • شوینده‌ها اثر برخی دترژنت ها (سورفکتانت های آنیونی) بر درصد تفریخ، میزان ناهنجاری لارو و هورمون کورتیزول جنین در ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 407-416]

ص

  • صابون آرایشی و بهداشتی بررسی اثر ضدباکتریایی صابون تهیه شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 567-578]
  • صمغ زدو بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 351-360]
  • صمغ کنجاک تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • صید غیرقانونی مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 285-300]
  • صید غیرمجاز زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]

ض

  • ضدالتهاب بررسی اثرات ضد التهابی عصاره متانولی خیار دریایی خلیج فارس (Holothuria leucospilota) بر روی رت [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 91-100]
  • ضدجوش بررسی اثر ضدباکتریایی صابون تهیه شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 567-578]

ط

  • طول کل مقایسه برخی پارامترهای زیستی ماش‌ماهی Leuciscus aspius (Linnaeus, 1758) در بخش جنوب‌غربی حوضه دریای خزر [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 113-122]

ع

  • عصاره بررسی اثر ضدباکتریایی صابون تهیه شده از خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 567-578]
  • عصاره آبی و اتانولی بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 383-394]
  • عصاره بدن تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 607-618]
  • عصاره تجاری رزماری اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 505-514]
  • عصاره هسته انگور تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 329-340]
  • عملکرد آنتی‌اکسیدانی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 593-606]
  • عملکرد رشد تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 101-112]
  • عملکرد رشد اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]

ف

  • فاضلاب آبزی پروری اثر ضد عفونی پساب مزرعه پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هیپوکلریت سدیم و تأثیر آن بر تولید ترکیبات تری‌هالومتان‌ها (THMs) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
  • فاکتورهای رشد بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 455-470]
  • فاکتورهای شبه‌اکتیوین بررسی نقش فاکتورهای مادری شبه‌اکتیوین در الگوی بیان فاکتورهای چندتوانی در طی روند تکوین اولیه ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 361-372]
  • فرآوری آبزیان اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 483-496]
  • فراسنجه آنتی اکسیدان اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 471-482]
  • فراسنجه‌های آنتی‌اکسیدان اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 505-514]
  • فراسنجه‌های بیوشیمیایی اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 505-514]
  • فعالیت آنزیم تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 255-272]
  • فعالیت آنزیم گوارشی اثر جیره‌های غذایی حاوی روغن سیاه دانه (Nigella sativa) بر عملکرد رشد، شاخص‌های آنتی‌اکسیدان و بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم گوارشی در سیچلاید الکتریک زرد (Labidochromis caeruleus) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 471-482]
  • فلزات سنگین بررسی تغییرات غلظت فلزات سنگین کادمیوم، کروم و روی در آب و رسوب و تعیین شاخص ارزش زیستی کفزیان (Z) در رودخانة کرج [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 199-212]
  • فونستیک بررسی فونستیک حشرات یک روزه ها Ephemeroptera در رودخانه حبله رود [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 175-186]
  • فیله ماهی تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 229-240]

ق

  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]
  • قزل‌آلای رنگین کمان اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 301-312]
  • قزل آلای رنگین کمان بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 149-161]
  • قیمت مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 529-540]

ک

  • کاراگینان بررسی اثرات ضد التهابی عصاره متانولی خیار دریایی خلیج فارس (Holothuria leucospilota) بر روی رت [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 91-100]
  • کارایی غذا اثرات سطوح مختلف مکمل خوراکی بایوترونیک تاپ 3 بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]
  • کپور معمولی تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 329-340]
  • کپور معمولی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 593-606]
  • کپور معمولی تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 607-618]
  • کلرزنی اثر ضد عفونی پساب مزرعه پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هیپوکلریت سدیم و تأثیر آن بر تولید ترکیبات تری‌هالومتان‌ها (THMs) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
  • کلرلا اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • کنترل رفتار مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 529-540]
  • کنوانسیون حقوق دریاها مولفه‌ها و چالش‌های اعمال صلاحیت دولت بندری در مبارزه با صید غیرقانونی کشتی‌ خارجی و مطابقت آن با قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 285-300]
  • کورتیزول تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]
  • کیفیت مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 529-540]
  • کیفیت لاشه بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 455-470]
  • کیفیت ماهی اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 483-496]

گ

  • گاوماهیان بررسی دوشکلی جنسی شکل بدن گاوماهی قفقازی Knipowitschia caucasica (Berg, 1916) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 497-505]
  • گلوتاتیون پراکسیداز تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-282]
  • گلوکز تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 431-440]
  • گوشت چرخ شده کپور معمولی بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 383-394]
  • گیاه کاهو تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 163-174]

ل

  • لیپید پراکسیداسیون تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-282]

م

  • ماده های حاوی تخم تغییرات سالانه شاخص‌های تولیدمثلی خرچنگ شناگر آبی (Portunus pelagicus, Linnaeus, 1758) در سواحل خلیج‌فارس (مطالعه موردی سواحل استان خوزستان ) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • ماش‌ماهی مقایسه برخی پارامترهای زیستی ماش‌ماهی Leuciscus aspius (Linnaeus, 1758) در بخش جنوب‌غربی حوضه دریای خزر [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 113-122]
  • ماهی آب شیرین تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 163-174]
  • ماهیان خاویاری زمینه های خواست ملی و بین المللی حفاظت از ماهیان خاویاری (جایگاه رای وحدت رویه شمارۀ 632 دیوان عالی کشور) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 213-228]
  • ماهیان سردآبی اثر ضد عفونی پساب مزرعه پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با هیپوکلریت سدیم و تأثیر آن بر تولید ترکیبات تری‌هالومتان‌ها (THMs) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
  • ماهی پیکو تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • ماهی تیلاپیا تصفیه پساب آبزی‌پروری با استفاده از سیستم ترکیبی ماهی-فیتوپلانکتن-زئوپلانکتن [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 41-52]
  • ماهی تیلاپیا تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 163-174]
  • ماهیچه ها اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. ) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 123-134]
  • ماهی زبرا (Danio rerio) اثر برخی دترژنت ها (سورفکتانت های آنیونی) بر درصد تفریخ، میزان ناهنجاری لارو و هورمون کورتیزول جنین در ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 407-416]
  • ماهی قرمز اثر عصاره تجاری گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر میزان فعالیت برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی در ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 505-514]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تاثیر پربیوتیک تجاری ایمکس اولترا بر عملکردهای رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss,Walbaum1792) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 101-112]
  • ماهی کپور نقره ای تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 229-240]
  • ماهی گورخری بررسی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره غذایی بر سطح کورتیزول، گلوکز و ترکیب اسیدهای چرب لاشه ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 135-148]
  • مایکوتوکسین بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 149-161]
  • متابولیت های ثانویه بررسی اثرات ضد التهابی عصاره متانولی خیار دریایی خلیج فارس (Holothuria leucospilota) بر روی رت [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 91-100]
  • محیط زیست تنوع زیستی و عوامل محیطی موثر بر پراکنش سخت پوستان برکه های بهاری: مطالعه موردی رشکان ارومیه [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 241-254]
  • مخمر تأثیر باکتری‌های جدا شده از روده فیل‌ماهی (Huso huso) انگشت قد برترکیبات بیوشیمیایی عصاره بدن، ترشح نیتروژن متابولیکی و مدت زمان زنده مانی لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجه با استرس‌های محیطی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 607-618]
  • مدل ماشین بردار پشتیبان پیش بینی مطلوبیت زیستگاهی میگوی آب شیرین در حوضه آبریز تالاب انزلی با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 579-592]
  • مراحل بلوغ تغییرات سالانه شاخص‌های تولیدمثلی خرچنگ شناگر آبی (Portunus pelagicus, Linnaeus, 1758) در سواحل خلیج‌فارس (مطالعه موردی سواحل استان خوزستان ) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • مساحت قابل استفاده وزنی تعیین و طراحی محدوده رژیم جریان مطلوب اکولوژیکی رودخانه زرین‌گل با بررسی مشخصه‌های هیدرومورفواکولوژیکی، رویکردهای مبتنی بر شاخص هیدرولوژیکی و مدل اکوهیدرولیکی شبیه‌سازی مطلوبیت زیستگاه [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 17-40]
  • مطلوبیت زیستگاه تعیین و طراحی محدوده رژیم جریان مطلوب اکولوژیکی رودخانه زرین‌گل با بررسی مشخصه‌های هیدرومورفواکولوژیکی، رویکردهای مبتنی بر شاخص هیدرولوژیکی و مدل اکوهیدرولیکی شبیه‌سازی مطلوبیت زیستگاه [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 17-40]
  • مولد اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 301-312]
  • میانگین جریان سالانه تعیین و طراحی محدوده رژیم جریان مطلوب اکولوژیکی رودخانه زرین‌گل با بررسی مشخصه‌های هیدرومورفواکولوژیکی، رویکردهای مبتنی بر شاخص هیدرولوژیکی و مدل اکوهیدرولیکی شبیه‌سازی مطلوبیت زیستگاه [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 17-40]
  • میکرو آر.ان.ای شناسایی ایزوفرمهای میکرو‌آر.ان.ای Let-7 در آزادماهییان با استفاده از داده های بیوانفورماتیک [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 619-633]
  • میکرو آر.ان.ای بالغ شناسایی ایزوفرمهای میکرو‌آر.ان.ای Let-7 در آزادماهییان با استفاده از داده های بیوانفورماتیک [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 619-633]
  • میکروارگانیسم‌ها تصفیه پساب آبزی‌پروری با استفاده از سیستم ترکیبی ماهی-فیتوپلانکتن-زئوپلانکتن [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 41-52]
  • میکروپلاستیک تاثیر میکروپلاستیک پلی اتیلن ترفتالات وآفت کش آبامکتین بر فعالیت آنزیم GPx و پراکسیداسیون لیپیدها در ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 273-282]
  • میگو بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 351-360]
  • میگو بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 455-470]
  • میگو مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 529-540]
  • میگو پاسفید اثرات سطوح مختلف مکمل خوراکی بایوترونیک تاپ 3 بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 515-527]
  • میگو سرتیز اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • میگوی آب شیرین پیش بینی مطلوبیت زیستگاهی میگوی آب شیرین در حوضه آبریز تالاب انزلی با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 579-592]
  • میگوی بزرگ آب شیرین تاثیر سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) آب مخازن بر شاخص‌های تولیدمثلی مولدین ماده میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) در سازگان مداربسته پرورشی [دوره 73، شماره 4، 1399، صفحه 541-549]
  • میگوی روزنبرگی اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officianlis ) بر شاخص های رشد و ترکیبات شیمیایی عضله و تنش ناشی از شوک های محیطی در میگو درشت جثه آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii ) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 341-350]

ن

  • نانوامولسیون اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 483-496]
  • نانوگ بررسی نقش فاکتورهای مادری شبه‌اکتیوین در الگوی بیان فاکتورهای چندتوانی در طی روند تکوین اولیه ماهی زبرا [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 361-372]
  • ناهنجاری لارو اثر برخی دترژنت ها (سورفکتانت های آنیونی) بر درصد تفریخ، میزان ناهنجاری لارو و هورمون کورتیزول جنین در ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 407-416]
  • نسبت جنسی تغییرات سالانه شاخص‌های تولیدمثلی خرچنگ شناگر آبی (Portunus pelagicus, Linnaeus, 1758) در سواحل خلیج‌فارس (مطالعه موردی سواحل استان خوزستان ) [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • نگهداری در شرایط سرد اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 483-496]

و

  • ویتامین B3 تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 163-174]
  • ویژگیهای اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک [دوره 73، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
  • ویژگی‌های خریدار و فروشنده مقایسه دیدگاه فروشندگان و خریداران در بازار ماهی تهران (مطالعه موردی: بازار بعثت) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 313-327]

ه

  • هورمون کورتیزول اثر برخی دترژنت ها (سورفکتانت های آنیونی) بر درصد تفریخ، میزان ناهنجاری لارو و هورمون کورتیزول جنین در ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 407-416]
  • هیستوپاتولوژی بررسی عوارض هیستوپاتولوژیک سم آفلاتوکسین ب 1 بر برخی بافت‌های داخلی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 149-161]

ی

  • یرسینا روکری استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی [دوره 73، شماره 3، 1399، صفحه 395-406]
  • یک روزه ها بررسی فونستیک حشرات یک روزه ها Ephemeroptera در رودخانه حبله رود [دوره 73، شماره 2، 1399، صفحه 175-186]