• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
شیلات
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 71 (1397)
دوره دوره 70 (1396)
دوره دوره 69 (1395)
دوره دوره 68 (1394)
دوره دوره 67 (1393)
دوره دوره 66 (1392)
دوره دوره 65 (1391)
شماره شماره 4
زمستان 1391، صفحه 353-461
شماره شماره 3
پاییز 1391، صفحه 235-352
شماره شماره 2
تابستان 1391، صفحه 99-234
شماره شماره 1
بهار 1391، صفحه 1-89
دوره دوره 64 (1390)
موسوی ده موردی, لاله, فامیل محمدی, احسان, بهدانی, زهرا. (1391). ارزیابی بازار مصرف آبزیان در شهر اصفهان. شیلات, 65(4), 439-446. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30547
لاله موسوی ده موردی; احسان فامیل محمدی; زهرا بهدانی. "ارزیابی بازار مصرف آبزیان در شهر اصفهان". شیلات, 65, 4, 1391, 439-446. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30547
موسوی ده موردی, لاله, فامیل محمدی, احسان, بهدانی, زهرا. (1391). 'ارزیابی بازار مصرف آبزیان در شهر اصفهان', شیلات, 65(4), pp. 439-446. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30547
موسوی ده موردی, لاله, فامیل محمدی, احسان, بهدانی, زهرا. ارزیابی بازار مصرف آبزیان در شهر اصفهان. شیلات, 1391; 65(4): 439-446. doi: 10.22059/jfisheries.2013.30547

ارزیابی بازار مصرف آبزیان در شهر اصفهان

مقاله 9، دوره 65، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 439-446  XML اصل مقاله (106.61 K)
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/jfisheries.2013.30547
نویسندگان
لاله موسوی ده موردی1؛ احسان فامیل محمدی2؛ زهرا بهدانی2
1گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان
2گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان
چکیده
برای آگاهی از رفتار مصرف آبزیان و محصولات شیلاتی در سال 1389 در شهر اصفهان جمع‎آوری اطلاعات از 386 خانوار اصفهانی به طور تصادفی انجام شد. از آزمون‎های هیدو و اسپیرمن برای وجود ارتباط معنی‎دار بین فاکتورها استفاده شد. نتایج نشان داد که سرانه مصرف آبزیان برای هر فرد اصفهانی 8 کیلوگرم و اولویت خانوارهای اصفهانی به ترتیب در مصرف ماهیان دریا و پرورشی و کنسروی و میگو است. خانوارهای اصفهانی در خرید ماهی و آبزیان به کیفیت و تازگی، قیمت و بسته‎بندی و بوی ماهی توجه می نمایند. فقط 40 درصد خانوارهای اصفهانی تمایل به خرید ماهیان بسته‎بندی نشان دادند. این بررسی نشان داد که ارتباط معنی‎داری بین مصرف آبزیان و ایجاد فروشگاه‏های زنجیره‎ای، درآمد ماهیانه، فصول مختلف سال، آگاهی از دستور پخت های مختلف آبزیان، در دسترس بودن ماهیان آماده طبخ و آگاهی از خواص ماهی و آبزیان وجود داشت.
عنوان مقاله [English]
An analysis of the fish consumption in Isfahan
نویسندگان [English]
L. Mosavi Dehmordi1؛ A. Famil Mohamadi2؛ A. Behdani2
چکیده [English]
A questionnaire study was conducted to find the effective parameters in behavior of consumption of fishery products in Isfahan city in 2011. A total of 386 families were selected randomly. A significant correlation between parameters was examined using the Spearman and Hydo test. Results showed that the per capita consumption in this city is 8 Kg and the Isfahani families’ tendency for consumption of fishery products was in the order of salt water fish, canned fish and shrimp. The quality and freshness, price, packaging and odor had the most important role in making decision to buy the seafood. About 40% Isfahani families preferred to buy the packed seafood products. There were significant relationships between the consumption of aquatic products and presence of seafood chain stores, monthly income, familiarity with different recipes of seafood, season, awareness of health-related seafood benefits and availability of ready-to- eat fishes.
کلیدواژه‌ها [English]
Aquatics, Consumption, Isfahan, Market
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 2,891
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,276
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.