درباره نشریه

در سال 1388 در راستای تخصصی شدن مجلات وبراساس ضوابط وزارت علوم و تحقیقات و فناوری (شورای بررسی مجلات علمی کشور) مجله علمی- پژوهشی منابع طبیعی ایران به چهار نشریه علمی- پژوهشی اشتقاق یافت و نشریه علمی و پژوهشی "شیلات "به عنوان یکی از این موارد به شمار می آید. نشریه شیلات بصورت فارسی با خلاصه انگلیسی و به صورت فصلنامه به چاپ می‌رسد و دارای هیئت تحریریه علمی و داوران مقالات می‌باشد و مقالات حاصل از انجام کار های پژوهشی و میدانی و نیز حلیل داده های به دست آمده از کار های کتابخانه را به صورت مقاله کامل، مروری و گزارش علمی چاپ و در دسترس جامعه شیلاتی کشور و علاقمندان قرار می دهد. این مجله در فهرست بین‌المللی International CAB  و پایگاه ISC و نیز SID (جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران) نمایه می‌گردد و مدیرمسئوول آن رئیس دانشکده منابع طبیعی است و دارای سردبیر می باشد و آخرین ره‌آوردهای علمی در زمینه‌های مختلف شیلات و آبزیان را به چاپ رسانیده و از سال 88 تا کنون 6 شماره از این نشریه با حدود 10شماره و در حجم حدود 100صفحه در قطع وزیری به چاپ رسیده است.