نویسنده = ناصر آق
تعداد مقالات: 3
1. بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 93-102

هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت


2. آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 119-131

رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی


3. بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین‌ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia

دوره 65، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 183-193

ساناز خسروی؛ صابر خدابنده؛ ناصر آق؛ مهدیه بختیاریان