کلیدواژه‌ها = کیتوزان
تعداد مقالات: 7
1. مقایسه ویژگی‌های فیزیکو-شیمیایی و تعیین خصوصیات کیتوزان استخراج شده از ضایعات میگوی ببری سیاه (Penaeus monodon) به دو شیوه مرسوم

دوره 74، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 247-258

پروا سفری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ محمد رضا واعظی؛ علی اصغر بهنام قادر


2. تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 294-305

مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی


3. ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیتوزان بازیافتی از پوسته میگو سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) با روش فرآوری بهینه شده

دوره 71، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 167-183

ماهرخ چادوش؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه؛ علیرضا عالیشاهی


4. تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 435-444

علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ سجاد مرادی