کلیدواژه‌ها = روغن ماهی
تعداد مقالات: 4
1. اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط

دوره 74، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 179-194

نسا موسوی پور؛ صدیقه بابایی؛ اسکندر مقیمی‌پور؛ مرضیه موسوی نسب


2. تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 407-415

سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده


4. آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 119-131

رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی