کلیدواژه‌ها = آرتمیا
تعداد مقالات: 6
1. بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 93-102

هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت


3. تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-49

وحید رضایی امینلویی؛ نصراله احمدی فرد؛ امیر توکمه چی؛ ناصر آق


4. تأثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست‌کاری‌شده به‌ جای مخمر Lansy PZ در شاخصه‌های رشد و بازماندگی دو گونة Artemia urmiana و Artemia franciscana

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 317-330

فرهاد طالبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ جواد عبدی؛ رامین منافی‌فر


5. بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین‌ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia

دوره 65، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 183-193

ساناز خسروی؛ صابر خدابنده؛ ناصر آق؛ مهدیه بختیاریان


6. تاثیر استفاده از سطوح مختلف مخمر (Saccharomyces cerevisiae) بر شاخص‌های رشد و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 65، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 99-108

حمیدرضا احمدنیای مطلق؛ علی اکبر فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی؛ پریا فضلی