نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرتمیا عادت دهی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) به غذای خشک تجاری و تأثیر تغذیة اولیة لاروی با غذاهای زندة مختلف بر شاخص های رشد، هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
  • آگار تغییرات فصلی میزان آگار و دو هورمون گیاهی در ماکرو جلبک Gracilaria corticata (Rhodophyta) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 53-68]
  • آموزش محیط‌زیست نقش آگاهی و شناخت زیست‌محیطی صیادان محلی شهرستان آبادان در انجام صید مسئولانه [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 157-171]
  • آنالیز حسی تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 69-81]

ا

  • ارزش تغذیه‌ای ترکیبات تقریبی، پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در بخش‌های مختلف ماهی شمسک بزرگ ( Ilisha megaloptera) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 123-135]
  • اسپور قارچ تریکودرما ارزیابی اثرات فیزیولوژیک اسپور قارچ Trichoderma sp.بر برخی فاکتورهای رشد، خون‌شناسی و آنالیز تقریبی ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 93-105]
  • استخراج تغییرات فصلی میزان آگار و دو هورمون گیاهی در ماکرو جلبک Gracilaria corticata (Rhodophyta) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 53-68]
  • استیک‏واتر تولید پروتئین و چربی تک‏یاخته حاصل از کشت تلفیقی مخمر یاروویا لیپو لیتیکا و قارچ آسپرژیلوس نایجر در پساب حاصل از کارخانه تولید آردماهی کیلکا (استیک واتر) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • اسیدهای آمینه ترکیبات تقریبی، پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در بخش‌های مختلف ماهی شمسک بزرگ ( Ilisha megaloptera) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 123-135]
  • اسیدهای چرب ترکیبات تقریبی، پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در بخش‌های مختلف ماهی شمسک بزرگ ( Ilisha megaloptera) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 123-135]
  • اسید هیومیک تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 147-156]
  • انتقال فیتوپلانکتون تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 173-183]

ب

  • بافت روده بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 135-146]
  • بافت‌شناسی تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 147-156]
  • بافت‌شناسی کبد اثرات نانوپلاستیک پلی استایرن بر شاخص های بافت شناسی کبد و شاخص‌های رشد و بقاء ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 25-36]
  • بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان ارزیابی اثرات فیزیولوژیک اسپور قارچ Trichoderma sp.بر برخی فاکتورهای رشد، خون‌شناسی و آنالیز تقریبی ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 93-105]
  • بقاء اثرات نانوپلاستیک پلی استایرن بر شاخص های بافت شناسی کبد و شاخص‌های رشد و بقاء ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 25-36]

پ

  • پارامترهای خون شناسی بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 135-146]
  • پرتاران شناسایی، ساختار جوامع و الگوی پراکنش پرتاران در خور تیاب-خلیج فارس [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 13-24]
  • پروتئین چربی تک‏ یاخته تولید پروتئین و چربی تک‏یاخته حاصل از کشت تلفیقی مخمر یاروویا لیپو لیتیکا و قارچ آسپرژیلوس نایجر در پساب حاصل از کارخانه تولید آردماهی کیلکا (استیک واتر) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]

ت

  • تنظیم‌کننده‌های رشد تغییرات فصلی میزان آگار و دو هورمون گیاهی در ماکرو جلبک Gracilaria corticata (Rhodophyta) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 53-68]
  • تنوع زیستی شناسایی، ساختار جوامع و الگوی پراکنش پرتاران در خور تیاب-خلیج فارس [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 13-24]
  • تولید اولیه تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 173-183]

خ

  • خلیج فارس شناسایی، ساختار جوامع و الگوی پراکنش پرتاران در خور تیاب-خلیج فارس [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 13-24]
  • خور تیاب شناسایی، ساختار جوامع و الگوی پراکنش پرتاران در خور تیاب-خلیج فارس [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 13-24]

د

  • دافنی عادت دهی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) به غذای خشک تجاری و تأثیر تغذیة اولیة لاروی با غذاهای زندة مختلف بر شاخص های رشد، هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
  • دستگاه گوارش تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 147-156]

ر

  • رزماری تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 69-81]

س

  • سودوموناس پوتیدا کنترل زیستی عامل شکوفایی سیانوباکتریایی مزارع پروش ماهیان گرمابی با استفاده از باکتری سودوموناس پوتیدا [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 83-92]
  • سیانوباکتری کنترل زیستی عامل شکوفایی سیانوباکتریایی مزارع پروش ماهیان گرمابی با استفاده از باکتری سودوموناس پوتیدا [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 83-92]

ش

  • شاخص های تغذیه اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 107-121]
  • شکوفایی جلبکی کنترل زیستی عامل شکوفایی سیانوباکتریایی مزارع پروش ماهیان گرمابی با استفاده از باکتری سودوموناس پوتیدا [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 83-92]
  • شمارش باکتریایی تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 69-81]
  • شمسک بزرگ ترکیبات تقریبی، پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در بخش‌های مختلف ماهی شمسک بزرگ ( Ilisha megaloptera) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 123-135]
  • شیرونومید عادت دهی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) به غذای خشک تجاری و تأثیر تغذیة اولیة لاروی با غذاهای زندة مختلف بر شاخص های رشد، هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]

ص

  • صفات رشد تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 147-156]
  • صید مسئولانه نقش آگاهی و شناخت زیست‌محیطی صیادان محلی شهرستان آبادان در انجام صید مسئولانه [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 157-171]

ض

  • ضایعات فرآوری ترکیبات تقریبی، پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در بخش‌های مختلف ماهی شمسک بزرگ ( Ilisha megaloptera) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 123-135]

ع

  • عصارة هیدروالکلی تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 69-81]
  • عصاره های گیاهی اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 107-121]
  • عملکرد رشد اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 107-121]
  • عملکرد رشد بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 135-146]

غ

  • غذاهای زنده عادت دهی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) به غذای خشک تجاری و تأثیر تغذیة اولیة لاروی با غذاهای زندة مختلف بر شاخص های رشد، هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]

ف

  • فاکتورهای خونی عادت دهی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) به غذای خشک تجاری و تأثیر تغذیة اولیة لاروی با غذاهای زندة مختلف بر شاخص های رشد، هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
  • فاکتورهای خونی ارزیابی اثرات فیزیولوژیک اسپور قارچ Trichoderma sp.بر برخی فاکتورهای رشد، خون‌شناسی و آنالیز تقریبی ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 93-105]
  • فاکتورهای رشد ارزیابی اثرات فیزیولوژیک اسپور قارچ Trichoderma sp.بر برخی فاکتورهای رشد، خون‌شناسی و آنالیز تقریبی ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 93-105]
  • فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 107-121]
  • فعالیت آنزیم گوارشی اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 107-121]

ق

  • قارچ تولید پروتئین و چربی تک‏یاخته حاصل از کشت تلفیقی مخمر یاروویا لیپو لیتیکا و قارچ آسپرژیلوس نایجر در پساب حاصل از کارخانه تولید آردماهی کیلکا (استیک واتر) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • قزل آلای رنگین‌کمان بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 135-146]

ک

  • کپور ماهیان چینی تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 173-183]
  • کنترل شکوفایی سیانوباکتری کنترل زیستی عامل شکوفایی سیانوباکتریایی مزارع پروش ماهیان گرمابی با استفاده از باکتری سودوموناس پوتیدا [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 83-92]
  • کوددهی تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 173-183]
  • کیفیت آب شناسایی، ساختار جوامع و الگوی پراکنش پرتاران در خور تیاب-خلیج فارس [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 13-24]

گ

  • گراسیلاریا تغییرات فصلی میزان آگار و دو هورمون گیاهی در ماکرو جلبک Gracilaria corticata (Rhodophyta) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 53-68]
  • گیاه مرزه بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 135-146]

م

  • ماهیان خاویاری عادت دهی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) به غذای خشک تجاری و تأثیر تغذیة اولیة لاروی با غذاهای زندة مختلف بر شاخص های رشد، هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 37-52]
  • ماهیان زینتی تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 147-156]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان اثرات نانوپلاستیک پلی استایرن بر شاخص های بافت شناسی کبد و شاخص‌های رشد و بقاء ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 25-36]
  • مخمر تولید پروتئین و چربی تک‏یاخته حاصل از کشت تلفیقی مخمر یاروویا لیپو لیتیکا و قارچ آسپرژیلوس نایجر در پساب حاصل از کارخانه تولید آردماهی کیلکا (استیک واتر) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • مدل بوریچ نقش آگاهی و شناخت زیست‌محیطی صیادان محلی شهرستان آبادان در انجام صید مسئولانه [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 157-171]

ن

  • نانوپلاستک پلی‌استایرن اثرات نانوپلاستیک پلی استایرن بر شاخص های بافت شناسی کبد و شاخص‌های رشد و بقاء ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 25-36]
  • نسبتCNP تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 173-183]
  • نیازسنجی آموزشی نقش آگاهی و شناخت زیست‌محیطی صیادان محلی شهرستان آبادان در انجام صید مسئولانه [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 157-171]

و

  • ورمی کمپوست تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی [دوره 77، شماره 2، 1403، صفحه 173-183]

ه

  • هامور معمولی تأثیر عصارة هیدروالکلی رزماری (Rosmarinus officinalis) بر شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیلة ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) طی نگهداری در یخچال (40c) [دوره 77، شماره 1، 1403، صفحه 69-81]