کلیدواژه‌ها = ماهی
مروری بر مطالعات تولید کنسانترة پروتئینی از زائدات صنایع فرآوری ماهی به روش تغییر pH

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 553-564

محدثه علیزاده پیرعلیدهی؛ سیدولی حسینی؛ تارا زارعی


اثر خوراک آلوده به سطوح مختلف آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون بر عملکرد رشد و آسیب شناسی بافت روده و آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 251-264

سیده ژینو حسینی؛ احمد ایمانی؛ آریا وزیرزاده؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی


بررسی تأثیر کووید-19 روی صنعت فرآوری محصولات شیلاتی کشور

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 295-304

یزدان مرادی؛ محمود بهمنی؛ ذبیح الله بهمنی؛ مهدی گلشن؛ شهرام صفی‌یاری


تعیین غلظت نیمه‌ کشندگی (LC50) قارچ‌کش ویستا (Vista) در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 431-442

سیده زینب حسینی کوه خیلی؛ شیلا امیدظهیر؛ سید محمد حسینی؛ عبدالعلی موحدی نیا


اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 57-67

مصطفی علی شیری جونقانی؛ کامران رضایی توابع؛ حسن نژاد حیدری؛ علیرضا میرواقفی؛ پگاه فرهنگ


مقایسه شاخص های خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از بیهوشی با میرسن و یوجینول

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-10

علی طاهری میرقائد؛ مهیار یساری؛ سید سعید میرزرگر؛ سید مرتضی حسینی