کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 11
4. مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)

دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 393-403

سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی


7. تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 283-296

حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی


8. تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 133-144

مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی