موضوعات = غذای زنده
تعداد مقالات: 9
1. بررسی تأثیر کود حیوانی و گیاهی بر باکتری های غالب محیط کشت های دافنی Daphnia pulex و پاروپای Apocyclops dengizicus

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 72-81

احسان احمدی فر؛ طیبه عتایت غلامپور؛ مجتبی پولادی؛ محسن شهریاری مقدم


2. بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 93-102

هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت


4. تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 21-27

محمد سوداگر؛ مجید خالصه؛ محمد مازندرانی؛ سیدعباس حسینی؛ حمیده ذکریائی


5. تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-49

وحید رضایی امینلویی؛ نصراله احمدی فرد؛ امیر توکمه چی؛ ناصر آق


7. تأثیر جایگزینی زودهنگام غذای زنده با غذای خشک بر عملکرد لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 313-328

سمیرا ناظم رعایا؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ راضیه یزدان پرست؛ حمید فرحمند؛ قدرت میرزاده


8. مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد

دوره 67، شماره 1، بهار 1393، صفحه 39-47

سجاد دروی قاضیانی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان اله کاظمی؛ محسن پوراسدی


9. پرورش پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus با استفاده از جیره‌های جلبکی و غیر جلبکی در شرایط آزمایشگاهی

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 463-477

امیدوار فرهادیان؛ رحمان خرامان نیا؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ عیسی ابراهیمی درچه