موضوعات = تغذیه آبزیان
تعداد مقالات: 34
26. مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد

دوره 67، شماره 1، بهار 1393، صفحه 39-47

سجاد دروی قاضیانی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان اله کاظمی؛ محسن پوراسدی


29. اثر دماهای مختلف بر ویژگی‌های زیستی: رشد، بقا، طول عمر و صفات تولیدمثلی پریان میگوی Phallocryptus spinosa Milne Edwards, 1840 (Crustacea; Anostraca)

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 453-461

محمد رضا غریبی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ ناصر آق؛ بهروز آتشبار؛ ماندانا کاظمی


30. بررسی رشد جبرانی ماهی بارب حلب (Barbonymus schwanenfeldii) بعد از دوره‌های گرسنگی و غذادهی مجدد

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 519-524

خلیل اسلاملو؛ مریم عضدی؛ وحید مرشدی


31. تأثیر ویتامین C در میزان بقا و شاخص‏های رشد بچه‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 331-346

نرگس عرب؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان


32. تأثیر سطوح مختلف مکمل بتائین جیرة غذایی در شاخص‌های رشد، کارآیی تغذیه و میزان بقای لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca; Linnaeus, 1785)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 347-358

محمود عظیمی راد؛ مهرداد فرهنگی؛ باقر مجازی امیری؛ ایرج عفت پناه؛ حدیث منصوری طایی


33. آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 119-131

رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی


34. تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 133-144

مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی