موضوعات = فرآوری محصولات شیلاتی
بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه های جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 71، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 390-400

نیلوفر آقاجانپور سورکوهی؛ آریا باباخانی؛ مهدی طبرسا


تاثیر استرول های استخراج شده از جلبک قرمز خلیج فارس بر کلاژن سلول های پوست انسان

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 208-215

فاطمه پیشه ورزاد؛ سید ولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ ماریانو لاسترا؛ سونیا لوپز


تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 294-305

مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی


ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیتوزان بازیافتی از پوسته میگو سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) با روش فرآوری بهینه شده

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 167-183

ماهرخ چادوش؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه؛ علیرضا عالیشاهی


ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 184-197

محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی


بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 416-423

عاطفه مسلمی اجارستاقی؛ مهران مسلمی؛ سهیل ایگدری؛ سید ولی حسینی؛ روزبه عابدی


اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 262-273

محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی


تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 309-318

هانیه پورقاسم؛ آریا باباخانی؛ هانیه رستم زاد


امکان رقم بندی ماهی های شوریده (Otolithes ruber) و حلواسفید (Pampus argenteus) به کمک فناوری ماشین بینایی

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 267-286

حسن صفی یاری؛ عبدالعباس جعفری؛ محمدحسین رئوفت؛ سید مهدی نصیری