کلیدواژه‌ها = کپور معمولی
تعداد مقالات: 15
1. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از امعاء و احشاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 593-606

حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی


3. تاثیر عصاره هسته انگور (Vitis vinifera) بر آنزیم‌های گوارشی و بافت‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 329-340

احسان احمدی فر؛ زهره مهری نخی؛ نجمه شیخ زاده؛ محسن شهریاری مقدم


5. بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 424-434

احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی


10. اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 253-263

خیری محمدی1؛ حمید محمدی آذرم2*؛ امیر پرویز سلاطی2؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی2


12. تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 123-131

نیوشا نیکی؛ روح اله رحیمی؛ فردین شالویی؛ فرزانه نیکوخواه


13. تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 283-296

حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی


14. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 185-197

طیبه علی بیگی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی


15. تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

دوره 64، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 129-143

آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری