نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرد ماهی کیلکا ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 177-187]
  • آسیب‌شناسی بافتی مطالعه فاکتورهای خونی و آسیب‌شناسی بافتی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)در قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 217-227]
  • آفلاتوکسین ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 177-187]
  • آلودگی بررسی و تعیین میزان غلظت عنصر کادمیوم در بافت عضله ماهی گل خورک والتونی در ناحیه خلیج فارس [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 333-343]
  • آئروموناس هیدروفیلا مطالعه فاکتورهای خونی و آسیب‌شناسی بافتی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)در قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 217-227]

ا

  • ایران. بررسی عادات غذایی ماهی Scartelaos tenuis در آب‌های استان بوشهر [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 309-318]
  • ارزیابی مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 201-216]
  • ارزیابی حسی بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 107-119]
  • ارزیابی حسی تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 189-199]
  • ارزیابی ریسک ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 243-257]
  • ارزیابی‌های شیمیایی بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 107-119]
  • ارزیابی‌های میکروبی بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 107-119]
  • استان بوشهر بررسی عادات غذایی ماهی Scartelaos tenuis در آب‌های استان بوشهر [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 309-318]
  • استرس بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 153-162]
  • استرس ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه‌های یونی سرم خون، برخی شاخص‌های رشد، بقاء و استرس در ماهی کپور معمولی 1758) Cyprinus carpio Linneaus) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 319-332]
  • اسید چرب تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 129-143]
  • اسیدهای‌چرب بدن مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دوره‌های غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 229-242]
  • اسیدهای چرب چند غیراشباع تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 129-143]

ب

  • بازماندگی بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 93-106]
  • باسیلوس لیکنی‌فورمیس ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنی‌فورمیس بر آفلاتوکسین‌های G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 177-187]
  • بچه فیل ماهی پرورشی بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 93-106]
  • بزرگ بیمهرگان کفزی پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]
  • بزرگ بی‌مهرگان‌کفزی ارزیابی زیستی رودخانه زرین گل(استان گلستان) با استفاده از ساختار جمعیت ماکروبنتوزها [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 357-369]
  • بیضه بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 121-128]
  • بیولوژی بیولوژی ماهی کریشو نر در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 293-307]

پ

  • پروبیوتیک بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 345-355]
  • پساب پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]

ت

  • تاس ماهی ایرانی بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 345-355]
  • ترکیب مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دوره‌های غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 229-242]
  • ترکیب شیمیایی مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 201-216]
  • تعیین زمان ماندگاری بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 107-119]
  • تغذیه مجدد مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دوره‌های غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 229-242]
  • تکامل لاروی تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 129-143]
  • تن زردباله (Thunnus albacares) تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 189-199]

ج

  • جمعیت بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 145-152]
  • جنسی بیولوژی ماهی کریشو نر در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 293-307]
  • جیوه ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 243-257]

چ

  • چربی بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 93-106]

ح

  • حد مجاز مصرف ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 243-257]
  • حسی مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 201-216]

خ

  • خزری مقایسه برخی شاخص‌های تولید مثلی دهان‌گرد خزری (Caspiomyzon wagneri) مهاجر به رودخانه شیرود در بهار و پاییز [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 269-279]
  • خلیج فارس بیولوژی ماهی کریشو نر در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 293-307]
  • خلیج فارس بررسی و تعیین میزان غلظت عنصر کادمیوم در بافت عضله ماهی گل خورک والتونی در ناحیه خلیج فارس [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 333-343]
  • خودپالایی پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]
  • خون‏شناسی مطالعه فاکتورهای خونی و آسیب‌شناسی بافتی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)در قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 217-227]

د

  • دیازینون بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 121-128]
  • دافنی بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 345-355]
  • دریای خزر بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 121-128]
  • دریای خزر بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 145-152]
  • دریای خزر (Rutilus frisii kutum) ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 243-257]
  • دمای یخچال بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 107-119]
  • دهان‌گرد مقایسه برخی شاخص‌های تولید مثلی دهان‌گرد خزری (Caspiomyzon wagneri) مهاجر به رودخانه شیرود در بهار و پاییز [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 269-279]

ر

  • ریزماهواره بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 145-152]
  • رشد بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 93-106]
  • رشد ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه‌های یونی سرم خون، برخی شاخص‌های رشد، بقاء و استرس در ماهی کپور معمولی 1758) Cyprinus carpio Linneaus) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 319-332]
  • رودخانه زرین گل ارزیابی زیستی رودخانه زرین گل(استان گلستان) با استفاده از ساختار جمعیت ماکروبنتوزها [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 357-369]
  • رودخانه شیرود مقایسه برخی شاخص‌های تولید مثلی دهان‌گرد خزری (Caspiomyzon wagneri) مهاجر به رودخانه شیرود در بهار و پاییز [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 269-279]
  • رودخانه هراز پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]

ز

  • زیست شناسی بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 259-268]
  • زمان غذادهی اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 281-291]
  • زمان ماندگاری تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 189-199]

ژ

  • ژنتیک بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 145-152]

س

  • سیاه کولی بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 259-268]
  • سیاه کولی خزری Vimba vimba persa بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 145-152]
  • سطح پروتئین جیره اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 281-291]

ش

  • شاخص EPT ارزیابی زیستی رودخانه زرین گل(استان گلستان) با استفاده از ساختار جمعیت ماکروبنتوزها [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 357-369]
  • شاخص EPT/CHIR ارزیابی زیستی رودخانه زرین گل(استان گلستان) با استفاده از ساختار جمعیت ماکروبنتوزها [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 357-369]
  • شاخص رسیدگی بیولوژی ماهی کریشو نر در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 293-307]
  • شاخص شانون ارزیابی زیستی رودخانه زرین گل(استان گلستان) با استفاده از ساختار جمعیت ماکروبنتوزها [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 357-369]
  • شاخصهای زیستی پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]
  • شاخص‌های زیستی مقایسه برخی شاخص‌های تولید مثلی دهان‌گرد خزری (Caspiomyzon wagneri) مهاجر به رودخانه شیرود در بهار و پاییز [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 269-279]
  • شاخص هلسینهوف ارزیابی زیستی رودخانه زرین گل(استان گلستان) با استفاده از ساختار جمعیت ماکروبنتوزها [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 357-369]
  • شمارش کلی باکتری‌ها تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 189-199]
  • شوری ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه‌های یونی سرم خون، برخی شاخص‌های رشد، بقاء و استرس در ماهی کپور معمولی 1758) Cyprinus carpio Linneaus) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 319-332]

ض

  • ضریب تبدیل غذا بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 93-106]
  • ضریب تبدیل غذایی اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 281-291]

ع

  • عادت غذایی بررسی عادات غذایی ماهی Scartelaos tenuis در آب‌های استان بوشهر [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 309-318]
  • عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy) مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 201-216]

غ

  • غنی سازی بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 345-355]

ف

  • فاکتورهای مطالعه فاکتورهای خونی و آسیب‌شناسی بافتی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)در قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 217-227]
  • فرآورده خشک شیرین تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 189-199]

ق

  • قزلآلای رنگینکمان پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]
  • قزل‌آلای رنگین کمان مطالعه فاکتورهای خونی و آسیب‌شناسی بافتی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)در قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 217-227]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 107-119]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 281-291]

ک

  • کادمیوم. بررسی و تعیین میزان غلظت عنصر کادمیوم در بافت عضله ماهی گل خورک والتونی در ناحیه خلیج فارس [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 333-343]
  • کپور معمولی تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 129-143]
  • کپور معمولی (Cyprinus carpio) بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 153-162]
  • کپور معمولی Cyprinus carpio ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه‌های یونی سرم خون، برخی شاخص‌های رشد، بقاء و استرس در ماهی کپور معمولی 1758) Cyprinus carpio Linneaus) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 319-332]
  • کریشو (حسون) بیولوژی ماهی کریشو نر در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 293-307]
  • کشت بافت بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 121-128]
  • کیفیت گوشت بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 153-162]

گ

  • گرسنگی مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دوره‌های غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 229-242]
  • گرگانرود بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 259-268]
  • گل میخک بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 153-162]
  • گورامی مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 201-216]

ل

  • لیپید تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 129-143]

م

  • ماهی آزاد دریای‌خزر مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دوره‌های غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 229-242]
  • ماهی سفید بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 121-128]
  • ماهی سفید ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 243-257]
  • ماهی گل خورک بررسی و تعیین میزان غلظت عنصر کادمیوم در بافت عضله ماهی گل خورک والتونی در ناحیه خلیج فارس [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 333-343]
  • محمودآباد بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 259-268]
  • مخمر ساکارومایسیس سرویزیا بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 345-355]
  • مرگ خارج از آب بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 153-162]
  • مزارع پرورش ماهی پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 64، شماره 2، 1390، صفحه 163-175]
  • مهاجرت مقایسه برخی شاخص‌های تولید مثلی دهان‌گرد خزری (Caspiomyzon wagneri) مهاجر به رودخانه شیرود در بهار و پاییز [دوره 64، شماره 3، 1390، صفحه 269-279]
  • مواد نیتروژنه دفعی اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 281-291]

و

  • والتونی (Periophthalmus waltoni) بررسی و تعیین میزان غلظت عنصر کادمیوم در بافت عضله ماهی گل خورک والتونی در ناحیه خلیج فارس [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 333-343]

ه

  • هماتوکریت ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه‌های یونی سرم خون، برخی شاخص‌های رشد، بقاء و استرس در ماهی کپور معمولی 1758) Cyprinus carpio Linneaus) [دوره 64، شماره 4، 1390، صفحه 319-332]