تعداد مقالات: 401
4. صفحات آغازین

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-5


5. صفحات آغازین

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 1-5


8. مقایسه شاخص های خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از بیهوشی با میرسن و یوجینول

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-10

علی طاهری میرقائد؛ مهیار یساری؛ سید سعید میرزرگر؛ سید مرتضی حسینی


9. تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

دوره 72، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-11

احسان احمدی فر؛ حسین آدینه؛ زینب حنایی کاشانی؛ طیبه عنایت غلامپور؛ ابراهیم مسعودی


14. آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 119-131

رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی


15. مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان

دوره 72، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

رضا بدلی؛ یوسف پیغمبری؛ هادی رییسی؛ محمد جواد شعبانی


16. تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 127-137

شیوا ندایی؛ هادی پورباقر؛ سهیل ایگدری؛ حمید فرحمند


18. اثرات تغذیه‌ای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 138-147

اباذر قاسمی؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر؛ سید مرتضی حسینی


20. بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران

دوره 67، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 149-163

امیر آرامون؛ حمید فرحمند؛ علیرضا میرواقفی؛ محمدعلی نعمت الهی


21. شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 161-169

سید مصطفی عقیلی نژاد؛ سعید گرگین؛ رامتین جولایی؛ سید یوسف پیغمبری؛ رسول قربانی؛ جهانگیر محمدی