آ
-
آئروموناس هیدروفیلا
اثر استفاده از نانوکربن لولهای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتریهای آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
-
آبزیان
بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
-
آبزی پروری
تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
-
آنتی اکسیدان
تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
آنزیم کبدی
ارزیابی تغییرات برخی از شاخصهای خونشناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
ا
-
ارزش غذایی
اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگیهای شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
-
ارزش غذایی
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
-
ارزیابی حسی
ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقرهای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
-
استئاریک اسید
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
-
اسید مالیک
تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخصهای خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
-
افزودنیهای غذایی
تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
-
اکسایش
نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
-
اکسیتتراسایکلین
بررسی تغییرات آنزیم آنتیاکسیدان SOD در کبد ماهیان درمانشده با اکسیوت(اکسیتتراسایکلین) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 287-296]
-
اکسیداسیون
تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
امگا-3
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
-
اولترافیلتراسیون
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
-
ایمنی
تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخصهای خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
-
ایمین موکوسی
اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
ب
-
باکتری بیهوازی
تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتریهای بیهوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباسآباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
بذرکتان
اثر تغذیه با جیرههای حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخصهای خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
-
برگ بلوط
بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
-
برگ توت
بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
-
برگ چنار
بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
-
برگر تلفیقی
ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقرهای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
-
برگ صنوبر
بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
-
بستر غذایی
بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
-
بسته بندی
تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
بندر عباس
تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آبهای هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
-
بندر لنگه
تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آبهای هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
-
بیوشیمیایی
تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخصهای خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
پ
-
پارافین
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
-
پارامترهای بیوشیمیایی
اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
-
پروتئین ماهی
اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگیهای شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
-
پروتئین و چربی جیره غذایی
اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
-
پرورش ماهی در قفس
تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتریهای بیهوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباسآباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
پروفایل اسیدهای آمینه
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
-
پلیاستایرین
تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
-
پودر خیار دریایی
بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
-
پوشش خوراکی
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
ت
-
تاسماهی سیبری
تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخصهای خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
-
ترپنوئید
سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
-
ترکیبات بیوشیمیایی لاشه
اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
-
ترکیبات شمیایی لاشه
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
-
ترکیبات طبیعی
سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
-
ترکیبات؛ فنلی
اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتیاکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
-
ترکیب گونهای
مقایسه ترکیب و تنوع گونهای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
-
تغذیه
اثر تغذیه با جیرههای حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخصهای خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
-
تنوع گونهای
مقایسه ترکیب و تنوع گونهای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
-
توتیای دریایی "
بررسی برونتنی ویژگیهای ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقبزن (Echinometra matheai) و عصارههای آن [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 69-83]
-
تیلاپیای نیل
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
ج
-
جاسک
تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آبهای هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
-
جوامع ساحلی
بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
چ
-
چندشکلی تک نوکلئوتیدی
بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
ح
-
حق بهره برداری
بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
خ
-
خارپوستان
بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
-
خلیج فارس
بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
-
خلیج فارس
سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
-
خمیر
نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
-
خون
ارزیابی تغییرات برخی از شاخصهای خونشناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
-
خونشناسی
اثر تغذیه با جیرههای حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخصهای خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
-
خونشناسی
اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خونشناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
-
خونشناسی
تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخصهای خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
-
خیار دریائی
بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
-
خیار دریایی
سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
د
-
دافنی ماگنا (Daphnia magna)
بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
-
درشت بیمهرگان کفزی
بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بیمهرگان کفزی در رودخانه چهلچای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
-
دریای خزر
تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتریهای بیهوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباسآباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
دما
ارزیابی تغییرات برخی از شاخصهای خونشناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
-
دملامی
استخوانشناسی توصیفی نازکماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
ر
-
رسوب
تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتریهای بیهوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباسآباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
رشد
اثر تغذیه با جیرههای حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخصهای خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
-
رشد
اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خونشناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
-
رودخانه چهلچای
بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بیمهرگان کفزی در رودخانه چهلچای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
-
ریخت سنجی هندسی
تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آبهای هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
-
ریزجلبک
اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتیاکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
ز
-
زیست تخریب پذیر
تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
س
-
ساختار استخوان
استخوانشناسی توصیفی نازکماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
-
سرم
ارزیابی تغییرات برخی از شاخصهای خونشناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
-
سوپراکسید دیسموتاز
تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
-
سوریمی
ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقرهای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
-
سی باس آسیایی
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
-
سیستم بیوفلاک
بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
ش
-
شاخص رشد
اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
-
شاخص شانون
مقایسه ترکیب و تنوع گونهای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
-
شاخصهای آنزیمی
بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
-
شاخص های رشد
تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
شاخص هیلسنهوف
بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بیمهرگان کفزی در رودخانه چهلچای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
-
شفافسازی
استخوانشناسی توصیفی نازکماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
-
شیلات
بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
ض
-
ضدباکتریایی
سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
ع
-
عصاره آبی پنیرباد
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
-
عصاره ادویه
نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
-
عصاره برگ درخت زیتون
تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
عصاره گیاهی
بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
-
عصاره های گیاهی
بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
-
عصاره هیدرالکلی
اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خونشناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
-
علفچای
تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
-
عملکرد رشد
بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
-
عملکرد رشد
اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
-
عوامل محیطی
بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بیمهرگان کفزی در رودخانه چهلچای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
غ
-
غشاهای پلیاترسولفون
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
-
غنی سازی
اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگیهای شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
ف
-
فساد
تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
فصل
ارزیابی تغییرات برخی از شاخصهای خونشناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
-
فکی
استخوانشناسی توصیفی نازکماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
-
فلاونوئید
اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتیاکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
-
فیل ماهی
ارزیابی تغییرات برخی از شاخصهای خونشناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
ق
-
قزل آلا
تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
قزل آلا
بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
-
قزلآلای رنگینکمان
بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
-
قزلآلای رنگینکمان
تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتریهای بیهوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباسآباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
قزل آلای رنگین کمان
تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
-
قزل آلای رنگین کمان
اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خونشناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
-
قزل آلای رنگین کمان
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
ک
-
کاتشین موجود در چای سبز
اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
-
کاراژینان
تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
کارایی تغذیه
اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
-
کپسول
بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
-
کپور
ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقرهای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
-
کپور معمولی
بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
-
کپور نقره ای
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
-
کلرپیریفوس
تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
-
کنوانسیون های بین الملل
بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
-
کیفیت آب
بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
-
کیفیت ماهی
بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
گ
-
گربه ماهی دریایی
تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آبهای هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
-
گرگور
مقایسه ترکیب و تنوع گونهای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
-
گلیسرول مونو استئارات
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
-
گوشت گاو
ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقرهای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
-
گیرندههای تول شکل
بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
م
-
ماهی
اثر استفاده از نانوکربن لولهای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتریهای آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
-
ماهی آمور
تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
ماهی خاویاری
اثر تغذیه با جیرههای حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخصهای خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
-
ماهی صبیتی جوان
اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
-
ماهی کاراس معمولی
اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]
-
ماهی مرکب ببری.
مقایسه ترکیب و تنوع گونهای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
-
مربعی
استخوانشناسی توصیفی نازکماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
-
مرزنجوش
بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
-
مرزنجوش
تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیمهای گوارشی و آنتیاکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
-
مسیر آنتی اکسیداتیو
تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
-
مواد آلی کل
تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتریهای بیهوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباسآباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
-
مواد غذایی فراسودمند
اثر افزودن کنسانتره پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگیهای شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
-
میکروپلاستیک
تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
-
میگوی سفید غربی
بررسی اثرمتقابل عصارههای گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
-
میگوی وانامی
نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
ن
-
نانوکربن لولهای مغناطیسی
اثر استفاده از نانوکربن لولهای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتریهای آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
-
نسترن کوهی
اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خونشناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
-
نگهداری در شرایط یخچال
بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
-
نگهداری در یخچال
نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
-
نگهداری در یخچال
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
ی
-
یرسینیا روکری
اثر استفاده از نانوکربن لولهای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتریهای آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد