ابراهیمی، غفار خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
اجاق، سید مهدی ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
احمدی فر، احسان بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
اسماعیلی بیدهندی، مهدی تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
اکبری، فروغ بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
الحاقی، کیوان بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
اورجی، حسین بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
ایری، مسعود مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
ایگدری، سهیل مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
ایگدری، سهیل مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
ایگدری، سهیل بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
ایگدری، سهیل بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
ایگدری، سهیل بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
ب
باباخانی، آریا تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
بابایی، اسامه مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
بادفر، نرجس بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
بهره مند، مرتضی تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
پ
پوراحمد، راضیه مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
پورباقر، هادی تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
پورقاسم، هانیه تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
پور ملایی، فاطمه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
پوریا، مجتبی مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
پیغمبری، سید یوسف شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
ت
تقوی، لعبت بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
ج
جانی خلیلی، خسرو بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
جانی خلیلی، خسرو اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
جعفرپور، علی بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
جعفرپور، علی تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
جعفرپور، علی بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
جعفرزاده، نوشین بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
جعفری کلیجی، آلیکا تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
جوانشیرخوئی، آرش بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
جوانشیرخوئی، آرش بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
جوانشیرخوئی، آرش بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
جولاده رودبار، آرش مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
جولایی، رامتین شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
ح
حسینی، سید مرتضی اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
حسینی، سید ولی تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
حسینی، سید ولی بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
حسینی، سید ولی بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
حسینی، سید ولی اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
حسینی، سید ولی بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
خ
خانلر، محمدعلی اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
خدابخشی، لاله تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
خوشخلق، مجیدرضا تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
د
داداشی، فریبا بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
ر
راهداری، عبدالعلی تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
رحمانی، حسین تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
رحیمی، قدرت بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
رحیمی، قدرت تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
رزاقی، بهزاد اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
رستم زاد، هانیه تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
رضایی، کیادخت بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
رضایی توابع، کامران بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
رضایی توابع، کامران بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
رفیعی، غلام رضا خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
رفیعی، غلامرضا مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
رفیعی، غلامرضا بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
رفیعی، غلامرضا تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
رومیانی، لاله تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
ز
زارع جونقانی، سپیده بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
زمانی، عباس تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
زمانی فرادنبه، مظاهر مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
سلیمانی راد، آسیه تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
سوداگر، محمد اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
ش
شعبانپور، بهاره ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
شعبانی، علی خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
شکی، ربیع تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
شهریاری مقدم، محسن بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
ص
صفری، رضا تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
صلاحی نژاد، آرش بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
ط
طاعتی کلی، محمد مهدی ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
طاهری، علی تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
طهماسبی، احمد بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
ع
عابدی، روزبه بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
عبدلی، اصغر مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
عطاران، انوشا بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
عقیلی نژاد، سید مصطفی شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
علم دوست، امیر عابد بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
علیزاده دوغیکلائی، ابراهیم اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
علیشاهی، مجتبی ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
عنایت غلامپور، طیبه بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
غ
غفاری، مصطفی تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
غفوری، حسین تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
غلامزاده، پوریا بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
ف
فداکار ماسوله، فاطمه تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
قلی زاده، محسن تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
ک
کرامت، عبدالصمد بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
کرامت امیرکلایی، عبدالصمد اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
کلنگی، حامد بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
گرگین، سعید شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
م
مازندرانی، محمد اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
مجازی امیری، باقر خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
مجازی امیری، باقر تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
محرابی، زیبنده بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
محمدی، جهانگیر شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
مددکار حق جو، مریم بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
مرادی، سجاد تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
مسعودی، ابراهیم بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
مسلمی، مهران بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
مسلمی اجارستاقی، عاطفه بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
مشجور، سکینه ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
مشیدی، فاطمه مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
معافی، ابوذر تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
مقدم فر، سمیرا بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
موذنی جولا، بهاره تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
میرواقفی، علیرضا بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
میرواقفی، علیرضا بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
میرواقفی، علیرضا بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
نصری، منوچهر بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
نعمت اللهی، محمد علی تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
نعمت الهی، محمد علی تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
ه
هاشمزاده سقرلو، ایرج مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
هاشمی پناه، امین تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
ی
یارمحمدی، مهتاب تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
یاور، مریم بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
یگانه، سکینه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
یگانه، سکینه اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
یوسف زادی، مرتضی ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد