آ
-
آبشش
تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
-
آرایهشناسی
بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
-
آسیبشناسی
تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
-
آفت کش
تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
-
آفت کش های ارگانوفسفره
بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
-
آلوئه ورا
بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
-
آلومتری
مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
-
آندروژن
تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
-
آنزیمNa+/K+ ATPase
تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
-
آنزیمهای کبدی
اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
-
آویشن
بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
ا
-
اثر آنتی اکسیدانی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
-
اثر آنتی باکتریایی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
-
اردستان
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
-
اَزوندهی
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
-
اسانس مرزنجوش
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
-
اسیدچرب
خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
-
انجماد
بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
-
انجمادزدایی
بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
-
انعطافپذیری ریختی
بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
-
اووسیت
خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
-
ایران
مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
-
ایمنی
تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
-
ایمونوژن
تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
ب
-
بافت
بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
-
بافت آبشش
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
-
بافت آبشش
تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
-
بافت شناسی
اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
-
بچه ماهی سفید
تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
-
بستهبندی اتمسفر تغییریافته
اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
-
بسته بندی خلاء
تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
-
بیماری
تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
پ
-
پارامترهای خونی
تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
-
پاستا
تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
-
پاسخ های ایمنی
بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
-
پتانسیل اکسیداسیون و احیا
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
-
پراکسیداسیون لیپیدی
ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
-
پراکنش
مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
-
پرهبیوتیک
تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
-
پروتئین
بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
-
پرورش فیتوپلانکتون
بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
-
پروکراست
مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
-
پساب تصفیهشده
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
-
پودر کرم خاکی
اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
-
پودر ماهی
تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
-
پی سی آر
تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
ت
-
تاس ماهی ایرانی
خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
-
ترکیبات فرار
ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
-
تصفیه با جلبک
بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
-
تغذیه
تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
-
تغییرات ساختاری
خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
-
تفاله گوجه
بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
-
تله ذره گیر
بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
-
تنظیم اسمزی
تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
-
تنوع ژنتیکی
تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
-
تولیدمثل
تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
-
تیلاپیا
مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
ج
-
جلبک Dunaliella
بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
-
جنوب غربی دریای خزر
شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
-
جیره غذایی
تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
-
جیره غذایی
تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
چ
-
چربی
تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
ح
-
حوضه آبریز
مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
-
حوضه کارون
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
-
حوضه نمک
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
خ
-
خون
تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
-
خون شناسی
بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
د
-
دریای خزر
بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
-
دریای خزر
بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
-
دستگاه گوارش
مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
-
دی اکسید کربن فوق بحرانی
ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
ر
-
رادیکال های آزاد
تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
-
رتبه بندی
تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
-
رده بندی
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
-
رشد
بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
-
رشد
مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
-
رشد
تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
-
رشد
بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
-
رشد
اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
-
رشد
تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
-
رنگ سنجی
اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
-
رود چنگوله
مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
-
رود دویرج
مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
-
رود کنگیر
مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
-
رودمیمه
مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
-
روش تشخیص مولکولی
تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
-
روغن گیاهی
تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
-
روغن ماهی
تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
-
روغن ماهی
تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
-
روغن هسته انگور
تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
-
ریزساختار
بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
ز
-
زردچوبه
اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
-
زمان ماندگاری
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
-
زمان ماندگاری
اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
-
زنجیره غذایی
ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
ژ
-
ژن COI
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
س
-
ساپرولگنیا پارازیتیکا
بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
-
سرب
بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
-
سم بوتاکلر
بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
-
سوریمی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
-
سولفات مس
اثرات تغذیهای زردچوبه (Curcuma longa) بر کاهش آسیب های کبدی و کلیوی ناشی از مواجهه با سولفات مس در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 138-147]
-
سیر
اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
ش
-
شاخص SSDs
ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
-
شاخص های تولید مثلی
بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
-
شاخصهای خون شناسی
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
-
شاخص های خونی
بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
-
شاخص های رشد
تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
-
شوری
تأثیر شوک اسمزی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک در بچه ماهیان سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 363-375]
-
شیوۀ کشتار
بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
ص
-
صید غیرقانونی
شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
ض
-
ضایعات تن ماهیان
ارزیابی پتانسیل دی اکسید کربن فوق بحرانی در استخراج روغن از ضایعات تن ماهیان و مقایسه آن با روش پرس مرطوب [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 70-84]
ط
-
طیفسنجی زیر قرمز
تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
ظ
-
ظرفیت نگه داری آب
بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
ع
-
عصاره رزماری
تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
-
عملکرد رشد
تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
-
عملکرد رشد
بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
غ
-
غیر بومی
مروری بر سیکلیدماهیان (Actinopterygii: Cichlidae) آبهای داخلی ایران به همراه اولین گزارش از حضور تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 1-10]
ف
-
فاکتورهای بیوشیمیایی خون
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
-
فردزایی
مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
-
فلزات سنگین
بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
-
فنول
تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 309-318]
-
فوق رسیده
خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 189-203]
-
فیل ماهی
تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
-
فیله کپور علفخوار
تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
ق
-
قزل آلای رنگی کمان
تنوع ژنتیکی درون و بین نژادهای ایرانی، فرانسوی و دانمارکی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنالیز PCR-RFLP قطعات DNA میتوکندری [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 106-116]
-
قزلآلای رنگینکمان
اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 262-273]
-
قزل آلای رنگین کمان
بررسی اثر سم موتاژن بوتاکلر بر برخی شاخص های خونی ماهی قزل-آلای رنگین کمان [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 36-43]
-
قزل آلای رنگین کمان
بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی وسرمی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 60-69]
-
قزل آلای رنگین کمان
تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
-
قزل آلای رنگین کمان
بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
-
قزل آلای رنگین کمان
اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
-
قند کل
بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
-
قنوات
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
ک
-
کادمیوم
بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
-
کارباریل
تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
-
کاروتنوئید
بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
-
کبد
تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش و کبد ماهی Aphanius sophiae در معرض آفت کش کارباریل [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 127-137]
-
کپور
مطالعه بافت شناسی دستگاه گوارش کپور معمولی واریته سازان (Cyprinus carpio Var. Sazan) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 95-105]
-
کپورماهیان
بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
-
کپور معمولی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 44-59]
-
کپور معمولی
بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
-
کپور معمولی
بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
-
کپور نقره ای
بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 274-283]
-
کپور نقره ای
بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
-
کوی
تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پرهبیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچهماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 117-125]
-
کیتوزان
تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
-
کیتوزان
تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
-
کیتوزان
تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
-
کیتین
تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
-
کیفیت گوشت
بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
-
کیفیت ماهی
بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
ل
-
لیپاز
تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 148-160]
-
لیستریا مونوسیتوژنز
تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
م
-
ماندگاری
بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
-
ماندگاری
بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 416-423]
-
ماهی
بررسی شیوههای مختلف انجمادزدایی بر ویژگیهای کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 221-230]
-
ماهی استرلیاد
تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 407-415]
-
ماهیان خاویاری
شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
-
ماهی سفید
تاثیر جیره های غذایی با درصدهای مختلف گیاه کاهو (Lactuca sativa) بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن بچه ماهی سفید (Rutilus kutum) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 376-385]
-
ماهیشناسی
بررسی قرابت خویشاوندی ماهیان جنس Rutilus Rafinesque, 1820 در سواحل جنوبی دریای خزر (بندرترکمن، شلمانرود و رود ارس) بر اساس صفات استخوانشناسی [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 179-188]
-
ماهی مرکب
تولید کیتوزان از اسکلت داخلی ماهی مرکب هندی (Uroteuthis duvauceli) و بررسی خصوصیات کیفی محصول [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 435-444]
-
محیط کشت
بهبود ارزش تغذیهای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 243-261]
-
مدل زیست محیطی
ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
-
مدل لاجیت
شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
-
مدیریت شیلات
شناسایی عوامل موثر در وقوع صید غیرقانونی ماهیان خاویاری در بخش جنوب غربی دریای خزر [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 161-169]
-
مرزه
بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
-
مقایسه شکل
مقایسه ریختسنجی هندسی جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg 1932) در حوضه رودخانههای دیاله و تیگره [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 231-242]
-
مکمل آنزیمی
بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
-
مکمل گیاهی
بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 424-434]
-
مواد جاذب سموم.pH
بهکارگیری روشهای تصفیه فیزیکی و زیستی برای حذف سموم کشاورزی دیازینون و مالاتیون در آب [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 327-336]
-
موکوس
تشخیص مولکولی غیر کشنده باکتری Streptococcus agalactiae در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 319-326]
-
میگوی سر تیز
تاثیر کیتوزان استخراج شده از میگوی سرتیز (Metopenaus affinis) در ماندگاری فیله کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) بسته بندی شده در خلاء [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 295-308]
ن
-
نائین
مطالعه جایگاه ردهبندی سیاهماهی Capoeta aculeata در قنوات نائین-اردستان، حوضه نمک و رودخانههای حوضه کارون با استفاده از ژن COI [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 26-35]
-
نانوذرات
ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 386-395]
-
نانو ذره اکسید روی
تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 85-94]
-
نانوکامپوزیت کیتوزان
تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
-
نرخ فیلتراسیون
بررسی نرخ جذب و فیلتراسیون فلزات سنگین کادمیوم (Cd) و سرب (Pb) توسط صدف Mytilaster lineatus در دریای خزر [دوره 70، شماره 3، 1396، صفحه 284-294]
-
نوکلئوتید
بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 204-210]
ه
-
هضم پذیری
بررسی تاثیر استفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی با آنزیم بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 2، 1396، صفحه 170-178]
-
هضم پذیری
اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی، همراه با استفاده از پودر سیر در جیره، بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 337-349]
-
هورمون
تأثیر کاشت هورمون 11-کتوتستوسترون بر پارامترهای بیوشیمیایی و هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso) پرورشی در مرحله پیش زرده سازی [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 350-362]
-
هورمون کورتیزول
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف پساب خروجی از تصفیهخانۀ فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 70، شماره 1، 1396، صفحه 11-25]
-
هورمون کورتیزول
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیای (ORP) آب بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب، شاخصهای خونشناسی و هورمون کورتیزول ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 70، شماره 4، 1396، صفحه 396-406]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد