آ
-
آق، ناصر
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
آق، ناصر
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
ا
-
اجاق، سید مهدی
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
احمدی فرد، نصرالله
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
احمدی فرد، نصراله
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
اخلاقی، مصطفی
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
ادهمی، بتول
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
ارشدی4، علی
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
اژدهاکشپور، اشکان
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
اسفندیار، فرشته
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
اکبری، پریا
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
اکبری، پریا
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
اکبری1*، پریا
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
-
اکبری1*، پریا
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
اکرم، اسداله
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
امامی لنگرودی، فربد
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
ایگدری، سهیل
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
-
ایمانپور، محمدرضا
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
-
ایمانی، احمد
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
ب
-
برنجکار، نجمه
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
بهرامی کمانگر3*، برزان
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
بهره مند، مرتضی
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
پ
-
پورباقر، هادی
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
-
پورباقر، هادی
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
پورباقر، هادی
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
-
پورباقر، هادی
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
پورباقر2*، هادی
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
پور شاجانی1، مجید موسی
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
پیرعلی زفره ئی، احمدرضا
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
ت
-
توکمه چی، امیر
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
ج
-
جانی خلیلی، خسرو
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
جعفری1، ولی الله
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
-
جمشیدی، انیسه
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
جوانشیر، آرش
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
-
جوانشیر2، آرش
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
جوانشیرخوئی، آرش
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
جواهری بابلی1، مهران
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
ح
-
حامدی، شیرین
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
حسین زاده بندبافها، هما
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
حسینی، سیدعباس
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
حسینی، سید مسعود
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
حسینی، سید مهرداد
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
حسینی، سید ولی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
حسینی فر، سید حسین
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
خ
-
خالصه، مجید
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
خالصی، محمد کاظم
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
خانعلی، مجید
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
خانی، سیران
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
خبازی، مینا
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
-
خلفیان، مهتاب
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
خواجوی، سعید
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
خوش خلق1*، مجیدرضا
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
د
-
داودی، داریوش
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
دهقان مدیسه، سیمین
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
-
دولتپور، انسیه
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
ذ
-
ذاکری3، محمد
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
ذکریائی، حمیده
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
ر
-
رازی، مزدک
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
ربانی نژاد، فاطمه
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
رجب زاده قطرمی2، ابراهیم
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
رحمانی، حسین
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
رحمانی فرح، کاوه
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
رحیمی، روح اله
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
رحیمی، روح اله
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
رحیمی، قدرت
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
رضائی، مسعود
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
رضائیان، حنانه
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
رضایی امینلویی، وحید
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
رضایی توابع، کامران
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
رضایی توابع1*، کامران
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
-
رفیعی، غلامرضا
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
رفیعی2، غلامرضا
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
-
رفیعی3، غلامرضا
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
روحی3، ابوالقاسم
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
رومیانی، لاله
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
ز
-
زکیپور رحیمآبادی، اسحق
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
زنگویی3، نسیم
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
س
-
ساعی، محمد رضا
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
سالاری، محمدعلی
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
-
سخایی، نسرین
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
-
سروی مغانلو، کوروش
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
سلاطی2، امیر پرویز
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
سلیمانی، زهرا
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
سلیمانی پی، سپیده
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
-
سلیمانی راد، آسیه
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
-
سندک زهی، اسما
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
سواری، احمد
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
-
سوداگر، محمد
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
ش
-
شاکری1، فاطمه
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
شالویی، فردین
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
شریفی یزدی، حسن
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
شفاعی پور، آریا
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
شهرکی، هادی
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
ص
-
صحت نیا، بهارک
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
صحرایی، حسن
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
ط
-
طبرسا، مهدی
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
طیبی1، لیما
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
ظ
-
ظهیری، فاضل
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
ع
-
عادلی، افشین
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
عزیزی، شیدا
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
عضدی، مریم
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
عظیمی راد، محمود
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
علیزاده دوغیکلایی2، ابراهیم
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
علیشاهی، مجتبی
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
علی نژاد، سهیل
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
غ
-
غفاری فارسانی، حامد
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
غفاری مقدم، منصور
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
ف
-
فاطمی راد، فرزانه
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
فرحمند، حمید
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
فرحمند، حمید
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
فرحمند، حمید
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
فرحمند3، حمید
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
فرهادی، ایوب
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
فروغی، زینب
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
فریدی کلورزی، مهدی
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
فلاحتکار، بهرام
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
فلامرزی1، زهرا
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
فیروزبخش، فرید
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
ق
-
قائنی، منصوره
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
-
قبادی، محمود
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
قرایی، احمد
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
ک
-
کامرانی، احسان
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
-
کرامت امیرکلائی، عبدالصمد
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
کردجزی، معظمه
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
کریمی، مجید زند
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
کشاورز، موسی
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
گ
-
گلچین کماکلی، سپیده
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
گلی2*، شیدا
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
م
-
مازندرانی، محمد
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
مجازی امیری، باقر
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
مجازی امیری، باقر
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
مجازی امیری، باقر
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
محمد رضایی، داود
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
محمدزاده3، الهام
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
-
محمدی1، خیری
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
محمدی آذرم2*، حمید
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
محمدی برسری1، محمد
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
مخدومی، چنگیز
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
مسلمی، مهران
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
مشکینی، سعید
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
مطلبی مغانجوقی، عباسعلی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
معمار، مهرداد
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
منصورلکورج، مرضیه
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
موسوی2*، سیدمحمد
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
میر، لیلا
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
میردار هریجانی، جواد
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
میرزایی1، بهروز
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
میرواقفی، علیرضا
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
میرواقفی، علیرضا
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
میرواقفی، علیرضا
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
میرواقفی، علیرضا
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
میرواقفی3، علیرضا
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
ن
-
ناظمی، ملیکا
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
نسیم، مردمرادیان
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
نعمت اللهی، محمد علی
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
نعمت اللهی2*، محمدعلی
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
نعمت الهی، محمدعلی
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
نعمت الهی، محمدعلی
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
نفیسی بهابادی، محمود
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
نقی ها، رضا
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
نوری3، گلی
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
-
نیکوخواه، فرزانه
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
نیکی، نیوشا
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
و
-
واحدی، محسن
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
ولایت زاده2*، محمد
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
ه
-
هاشم دباغیان، الهام
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
هاشمی، سید صمد
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
هوشمند، محمد
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد