آ
-
آئرولیزین
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
آئروموناس هیدروفیلا
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
آبفشان دریایی
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
آرتمیا
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
آرتمیا
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
آروماتاز
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
آستاگزانتین
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
آفلاتوکسین
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
آفلاتوکسین B1
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
آلانین آمینو ترانسفراز
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
آنزیم
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
آنزیم Na/K-ATPase
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
-
آنزیم های اکسیداتیو
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
آنزیم های برشی
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
آنزیم های کبدی
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
ا
-
ارزیابی حسی
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
اسانس دارچین
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
اسانس نعناع فلفلی
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
-
استان ایلام
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
-
استان گیلان
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
استخراج
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
استرپتوکوکوس اینیایی
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
-
استرس
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
استرس
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
اسفنج دریایی
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
اسید آمینه آزاد
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
-
اسید چرب
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
الاستاز
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
ال- کارنیتین
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
الگوریتم ژنتیک
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
انتروباکتریاسه
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
انتروسیت
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
اندازه
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
-
ایزوتونیک
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
ب
-
بازماندگی
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
بازماندگی
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
بافت شناسی
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
بافت شناسی
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
بافت شناسی کبد
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
بافت کلیه
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
باکتری
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
باکتریهای اسید لاکتیکی
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
باکتریهای مزوفیل
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
بتاسیتوسترول
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
بزرگ بیمهرگان کفزی
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
بنتوز
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
بهینه سازی
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
بهینهیابی
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
بی مهرگان آبزی
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
-
بیوشیمیایی لاشه
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
بیوشیمی سرم
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
پ
-
پارامترهای بیوشیمیایی سرم
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
پاروپایان
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
پاسخ های ایمنی
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
پروبیوتیک
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
پروبیوتیک
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
پساب مزرعه پرورش ماهی
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
پست لارو
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
پودر کاسنی
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
پوشش خوراکی
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
پونه
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
ت
-
تحلیل پوششی دادهها
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
ترکیبات فنولی
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
ترکیب شیمیایی بدن
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
ترکیب لاشه
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
تعیین جنسیت
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
تفاله زیتون
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
تکامل غدد جنسی
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
-
تنظیم اسمزی
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
-
تنوع ژنتیکی
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
توالی یابی
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
تولید اولیه
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
ج
-
جاسک
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
-
جلبک اسپیرولینا
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
جلبک اسپیرولینا
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
جلبک های دریایی
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
جمعیت میکروبی
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
جنیستئین
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
چ
-
چرخة زیستی
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
ح
-
حداقل غلظت کشندگی باکتریایی
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
خ
-
خور
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
-
خون
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
د
-
درجه حرارت
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
دریای خزر
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
دما
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
-
دورة لاروی
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
-
دوکفه ای
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
ر
-
راسته دوبالان
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
-
رشد
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
رشد
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
رشد و تغذیه
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
رگرسیون چندگانه
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
رنگ پذیری
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
رودخانه آبگرمه
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
-
رودخانه کردان
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
-
رودخانه گاماسیاب
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
ز
-
زئوپلانکتون
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
زئولیت
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
زیستگاه های مصنوعی
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
ژ
-
ژلاتین پای مرغ
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
س
-
ساختار ژنتیکی
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
ساری
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
ستاره دریایی
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
سمیت
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
سوریمی
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
سیاه دانه
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
-
سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina)
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
-
سیاه ماهی خالدار
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
سیستم IGF
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
سین بیوتیک
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
ش
-
شاخص رشد
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
شاخص کبدی
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
-
شاخص های خون شناسی
اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
-
شاخصهای رشد
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
شاخصهای زیستی
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
شاخصهای زیستی
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
شقایق دریایی
ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصارههای ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونههای آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
-
شکستگیDNA
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
شوری
اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
-
شوری
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
شیزوتوراکس
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
ض
-
ضایعات ماهی
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
ضد اکسیدان
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
-
ضریب رشد ویژه
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
-
ضریب رشد ویژه
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
ع
-
عصاره خیار دریایی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
عضله سازی
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
عملکرد رشد
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
عوامل مؤثر
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
ف
-
فاکتورهای رشد شبه انسولین
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
فاکتورهای محیطی
بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
-
فسفولیپید
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
فعالیت ضد باکتریایی
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
-
فعالیت فاکتور رشد شبه انسولین
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
فعالیت لیپاز
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
فلورفنیکل
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
فیتوپلانکتون
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
فیل ماهی پرورشی (Huso huso)
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
ق
-
قزلآلای رنگینکمان
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
قزلآلای رنگینکمان
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
قزلآلای رنگین کمان
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
قزلآلای رنگین کمان
استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزلآلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
-
قزل آلای رنگین کمان
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
قزل آلای رنگین کمان
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
قزل آلای رنگین کمان
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
ک
-
کاراگینان
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
کبد
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
کپورماهیان
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
کپور معمولی
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
کپور معمولی
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
-
کپور معمولی
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
-
کپور معمولی
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
-
کپور معمولی
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
کپور نقرهای
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
کردستان
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
کفال ماهی
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
کفزیان
شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
-
کلرپیریفوس
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
-
کلرید کلسیم
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
-
کلسیم
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
کوددهی
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
-
کورتیزول
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
کیفیت لاشه
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
کیفیت میکروبی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
گ
-
گلوتامین
تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
ل
-
لاکتوباسیلوس
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
-
لایزین
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
لوسین
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
-
لیپاز
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
لیزوزیم
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
م
-
مالاتیون
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
ماندگاری
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
ماندگاری
ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
-
ماهی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
ماهی آنجل (Pterophyllum scalare)
بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
-
ماهیان گرمآبی
بهینهسازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرمآبی با استفاده از روش تحلیل پوششی دادهها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
-
ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)
تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
-
ماهی سفید
جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
-
ماهی سفید
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
ماهی سی باس آسیایی
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
ماهی شانک زرد باله
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
-
ماهی شانک زرد باله
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
ماهی طلال
اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
-
ماهی قزلآلای رنگینکمان
بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
-
ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
ماهی کپور معمولی
ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
-
ماهی کلمه
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
-
متبولیسم لیپید
تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسیدهای چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
-
محرک رشد
اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
-
محرومیت غذایی
اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
-
محصولات با ارزش افزوده
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
مخمر
تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
-
مصرف سرانه ماهی
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
مطلوبیت زیستگاه
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
-
مقاومت در برابر بیماری
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
مکمل نوکلوتیدی جیره
ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
-
منطقه بحرکان
بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
-
موانع
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
-
موکوس
بررسی اثرات تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
-
میانگین وزنی
اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
-
میگو پاسفید غربی
بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
-
میگوی بزرگ آب شیرین
بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخصهای کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
-
میگوی سفید هندی
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
مینس
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
ن
-
ناگت
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
-
نانوذرات نقره
تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
-
نایسین
تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
-
نشانگرهای بین ریزماهوارهای
تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیتهای سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهوارهای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
-
نگهداری
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
-
نیاسین
اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
و
-
ورمی کمپوست
بررسی نسبت های مختلف C:N:P بر شاخص های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
ه
-
هضمپذیری
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
-
هماتولوژی
اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
-
هورمون های استروئیدی
اثر فیتواستروژنهای جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخصهای موثر در تولیدمثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
-
هیدرولایزات پروتئین ماهی
اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتیاکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
-
هیستوپاتولوژی
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
-
هیستومورفولوژی
اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
ی
-
یونجه
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد