نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبفشان دریایی ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • آرتمیا تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • آرتمیا بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • آروماتاز اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • آستاگزانتین اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
  • آفلاتوکسین اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • آفلاتوکسین B1 اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • آلانین آمینو ترانسفراز اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
  • آنزیم اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • آنزیم Na/K-ATPase بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • آنزیم های اکسیداتیو بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • آنزیم های برشی جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • آنزیم های کبدی بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • آئرولیزین ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • آئروموناس هیدروفیلا ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • ایزوتونیک بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • اسانس دارچین اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • اسانس نعناع فلفلی تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • استان ایلام شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • استان گیلان بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • استخراج استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • استرپتوکوکوس اینیایی تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • استرس بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • استرس اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
  • اسید آمینه آزاد تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
  • اسید چرب اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • اسفنج دریایی ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • الاستاز ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • ال- کارنیتین تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • الگوریتم ژنتیک بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • انتروباکتریاسه تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • انتروسیت اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • اندازه اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]

ب

  • بازماندگی تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • بازماندگی بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • بافت شناسی اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • بافت شناسی بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • بافت شناسی کبد اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • بافت کلیه تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • باکتری تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • باکتریهای اسید لاکتیکی تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • باکتریهای مزوفیل تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • بتاسیتوسترول اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • بزرگ بی‌مهرگان کفزی استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • بی مهرگان آبزی شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • بنتوز بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • بهینه‌یابی بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • بهینه سازی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • بیوشیمیایی لاشه اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • بیوشیمی سرم اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]

پ

  • پارامترهای بیوشیمیایی سرم اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • پاروپایان اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • پاسخ های ایمنی ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • پروبیوتیک تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • پروبیوتیک اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • پساب مزرعه پرورش ماهی استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • پست لارو بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • پودر کاسنی بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • پوشش خوراکی ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • پونه اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]

ت

  • تحلیل پوششی داده‌ها بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • ترکیبات فنولی استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • ترکیب شیمیایی بدن بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • ترکیب لاشه اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • تعیین جنسیت بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • تفاله زیتون بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • تکامل غدد جنسی بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • تنظیم اسمزی بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • تنوع ژنتیکی تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • توالی یابی جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • تولید اولیه بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]

ج

  • جاسک بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • جلبک اسپیرولینا اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • جلبک اسپیرولینا تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • جلبک های دریایی استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • جمعیت میکروبی بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • جنیستئین اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]

چ

  • چرخة زیستی اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]

ح

  • حداقل غلظت کشندگی باکتریایی ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]

خ

  • خور بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • خون بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]

د

  • دریای خزر اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • درجه حرارت اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • دما تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • دورة لاروی بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • دوکفه ای بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]

ر

  • راسته دوبالان شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • رشد اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • رشد بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
  • رشد و تغذیه اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • رگرسیون چندگانه ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • رنگ پذیری تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • رودخانه آبگرمه شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • رودخانه کردان مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
  • رودخانه گاماسیاب استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]

ز

  • زیستگاه های مصنوعی بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • زئوپلانکتون بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • زئولیت اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]

ژ

  • ژلاتین پای مرغ ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]

س

  • ساختار ژنتیکی تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • ساری ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • سیاه‌ دانه بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
  • سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
  • سیاه ماهی خالدار تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • ستاره دریایی ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • سیستم IGF مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • سمیت بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • سین بیوتیک بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • سوریمی اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]

ش

  • شاخص رشد بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • شاخص کبدی اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
  • شاخص های خون شناسی اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 481-495]
  • شاخصهای رشد تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • شاخص‌های زیستی تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • شاخص‌های زیستی استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • شیزوتوراکس اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • شقایق دریایی ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 462-470]
  • شکستگیDNA اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • شوری اثرعوامل اکولوژیک شوری و دما درپرورش متراکم پاروپای گونه Acartia tonsa دریای خزر [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 211-219]
  • شوری تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]

ض

  • ضایعات ماهی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • ضد اکسیدان استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 385-396]
  • ضریب رشد ویژه اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
  • ضریب رشد ویژه بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]

ع

  • عصاره خیار دریایی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • عضله سازی مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • عملکرد رشد تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • عوامل مؤثر ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]

ف

  • فاکتورهای رشد شبه انسولین مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • فاکتورهای محیطی بررسی تاثیر فاکتورهای محیطی بر ساختار جوامع دوکفه ای ماکروبنتیک مناطق حفاظت شده جاسک (دریای عمان) با استفاده از آنالیز چند متغیره (RDA) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
  • فیتوپلانکتون بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • فسفولیپید بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • فعالیت ضد باکتریایی بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
  • فعالیت فاکتور رشد شبه انسولین تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • فعالیت لیپاز بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
  • فیل ماهی پرورشی (Huso huso) بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 323-330]
  • فلورفنیکل اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • قزل آلای رنگین کمان ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • قزل آلای رنگین کمان تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • قزل‌آلای رنگین کمان اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • قزل‌آلای رنگین کمان استفاده از تحلیل تشخیصی برای بررسی اثرات اکولوژیک پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل‌آلای رنگین کمان بر ساختار جوامع بنتیک (مطالعه موردی: رودخانه گاماسیاب) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 221-234]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]

ک

  • کاراگینان ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • کبد اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • کپورماهیان بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • کپور معمولی تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • کپور معمولی تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
  • کپور معمولی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]
  • کپور معمولی اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • کپور معمولی بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • کپور نقره‏ای اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • کردستان تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • کفال ماهی اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • کیفیت لاشه تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • کیفیت میکروبی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • کفزیان شناسایی ساختار جمعیت کفزیان رودخانه آبگرمه صالح آباد استان ایلام [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 163-171]
  • کلرپیریفوس بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم‌های سرمی و برخی شاخص‌های استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 229-307]
  • کلرید کلسیم تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]
  • کلسیم اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • کوددهی بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]
  • کورتیزول اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]

گ

  • گلوتامین تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 155-162]

ل

  • لایزین مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]
  • لاکتوباسیلوس اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • لیپاز ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • لیزوزیم اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
  • لوسین مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلول‌های کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 367-376]

م

  • مالاتیون اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • ماندگاری بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • ماندگاری ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 417-430]
  • میانگین وزنی اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • ماهی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]
  • ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بررسی اثرات تغذیه با آرتمیای بالغ غنی شده با سین بیوتیک بر شاخصهای رشد، جمعیت میکروبی روده و مقاومت در برابر استرس ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
  • ماهیان گرم‌آبی بهینه‌سازی انرژی مصرفی در تولید ماهیان گرم‌آبی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها و الگوریتم ژنتیک [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 431-442]
  • ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 21-27]
  • ماهی سی باس آسیایی تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • ماهی سفید جدا سازی ژن GH-1 از GH-2 در ماهی سفید به وسیله توالی یابی و استفاده از آنزیمهای برشی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 11-20]
  • ماهی سفید اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]
  • ماهی شانک زرد باله اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
  • ماهی شانک زرد باله تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • ماهی طلال اثر مکمل غذایی آستاگزانتین بر پاسخ استرس تراکم و عملکرد ماهی طلال (Rastrelliger kanagurta) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 309-322]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 189-200]
  • ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) اثر سم مالاتیون بر شکستگی DNA در بافت کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش میانگین وزنی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 89-99]
  • ماهی کپور معمولی ارزیابی ژن های حدت (آئرولیزین، الاستاز و لیپاز) در بیماری زایی باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 397-406]
  • ماهی کلمه بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]
  • متبولیسم لیپید تاثیرمکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید‌های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 201-210]
  • محرک رشد اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 1-9]
  • محرومیت غذایی اثر گرسنگی بر الگوی رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و لیزوزیم در دو وزن مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn, 1782) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 133-143]
  • محصولات با ارزش افزوده اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • مخمر تأثیر مکملهای پروبیوتیکی Bacillus subtilis وSaccharomyces cerevisiae بر پارامترهای زیستیArtemia franciscana در کشتهای انبوه [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 39-49]
  • مصرف سرانه ماهی ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • مطلوبیت زیستگاه مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاه‌ماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 359-366]
  • مقاومت در برابر بیماری ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • مکمل نوکلوتیدی جیره ارزیابی بررسی اثرات مکمل نوکلئوتیدی جیره و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسیدی لاکتیکی بر شاخص های رشد، بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از رویایی با باکتری Aeromonas hydrophila [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 407-416]
  • میگوی بزرگ آب شیرین بررسی غلظتهای مختلف یونهای سدیم و پتاسیم بر شدت فعالیت آنزیم Na/K-ATPase و شاخص‌های کیفی لارو در مراحل مختلف لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 145-154]
  • میگو پاسفید غربی بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 377-384]
  • میگوی سفید هندی اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • مینس اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • منطقه بحرکان بررسی تنوع زیستی اجتماعات پلانکتونیک میگوشکلان در منطقه زیستگاه های مصنوعی سواحل خوزستان(منطقه بحرکان) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 51-62]
  • موانع ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 341-350]
  • موکوس بررسی اثرات ‌تغذیه ای پودر سیاه دانه (Nigella sativa) بر فعالیت ضد باکتریایی و شاخص های موکوس ماهی کلمه (Rutilus caspicus) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 443-451]

ن

  • نیاسین اثر سطوح مختلف نیاسین در جیره بر بافت شناسی کبد، روده و فعالیت برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 253-263]
  • نایسین تاثیر نایسین و اسانس نعناع فلفلی بر رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 471-480]
  • ناگت اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگی‌های کیفی ناگت میگو [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 285-297]
  • نانوذرات نقره تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio) [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 123-131]
  • نشانگرهای بین ریزماهواره‌ای تنوع و ساختار ژنتیکی جمعیت‌های سیاه ماهی خالدار Capoeta trutta (Heckel, 1843) در استان کردستان با استفاده از نشانگرهای بین ریز ماهواره‌ای [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 265-273]
  • نگهداری بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 29-37]

و

  • ورمی کمپوست بررسی نسبت­ های مختلف C:N:P بر شاخص­ های رشد، بازماندگی و تغذیه کپورماهیان چینی و فراوانی فیتوپلانکتون­ ها [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 496-505]

ه

  • هیدرولایزات پروتئین ماهی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (Schizothorax zarudnyi) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 351-358]
  • هیستوپاتولوژی تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سی‌باس آسیایی(Lates calcarifer) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 331-339]
  • هیستومورفولوژی اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 115-122]
  • هضم‌پذیری بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 69، شماره 3، 1395، صفحه 275-283]
  • هماتولوژی اثر سطوح مختلف زئولیت نانو ساختار بر مسمومیت مزمن تجربی با آفلاتوکسین B1 موجود در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی شاخصهای رشد و فیزیولوژی [دوره 69، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • هورمون های استروئیدی اثر فیتواستروژن‌های جنیستئین و بتاسیتوسترول بر برخی شاخص‌های موثر در تولید‌مثل ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) [دوره 69، شماره 4، 1395، صفحه 452-461]

ی

  • یونجه اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، تغذیه، بیوشیمیایی لاشه و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio [دوره 69، شماره 2، 1395، صفحه 235-251]