نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • آلودگی مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • آلودگی تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • آلودگی PAHs تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]
  • آلودگی آب بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • آلودگی‌های استروژنیک بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • آلوین آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • آنالیز حسی ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 297-317]
  • آنزیم‌های استرازی بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]

ا

  • اتوسکوپ استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]
  • ارزیابی حسی تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • ارزیابی حسی مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • ارزیابی حسی مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 393-403]
  • استان لرستان رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • استخراج از ژل تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • استرس بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • استرس دما تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • استرس شوری تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • استیل کولین استراز بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]
  • اسیدآمینه بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • اسید چرب اشباع بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]
  • اسید چرب تک غیراشباع بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]
  • اسید چرب چند غیراشباعی بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]
  • اسیدهای چرب امگا-3 مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 523-531]
  • اسیدهای چرب امگا-6 مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 523-531]
  • اسیدهای چرب چند غیراشباعی مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 523-531]
  • اکولوژی مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • ال-کارنیتین تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • الگوهای رشد تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • امگا 3 استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • ایمنی غذایی تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • ایمونوژن مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]

ب

  • بادام زمینی بامبارا تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • بازار ماهی بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 251-261]
  • بازماندگی اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]
  • بافت مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • بافت ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • بافت‌شناسی بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • بیان ژن بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • بد شکلی بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • برگر ترکیبی ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • بریم ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • بین‌جزر و مدی پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]
  • بوتک دهان‌بزرگ رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • بوشهر پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]

پ

  • پاتولوژی شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • پارامترهای بیوشیمی سرم مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • پراکسیداسیون چربی بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]
  • پراکنش مکانی پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]
  • پربیوتیک اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • پربیوتیک مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • پروتامکس بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 297-317]
  • پروتئین آبکافت بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 297-317]
  • پرورش ماهی تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • پساب کارخانه‌های کاغذسازی بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • پویایی جمعیت مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • پودر استخوان بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]

ت

  • تاسماهی ایرانی مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • تاسماهی استرلیاد مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • تاسماهی سیبری مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • تحریک تخم‌ریزی یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • تخلیص تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • تراکم بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • تراکم ماهی تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • ترال تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]
  • تریپسین مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • ترجیح چشایی بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • ترکیبات شیمیایی بدن جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • ترکیب اسید چرب مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 523-531]
  • ترکیب شیمیایی مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 393-403]
  • تغذیة فعال بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • تغذیه آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • تغذیه فعال مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • تفریخ‌گاه بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • تقطیر مولکولی استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • تکامل دستگاه گوارش بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • تنوع ژنتیکی ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • تهران بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 251-261]

ج

  • جلبک اسپیرولینا جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • جنسیت استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]
  • جوامع ماکروبنتیک پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]
  • جیوه تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]

چ

  • چشمة آب گرم گنو بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]

ح

  • حد مجاز مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]

خ

  • خالص‌سازی استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • خیرآباد ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • خرچنگ شناگر آبی بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • خلیج فارس مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • خلیج فارس بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • خلیج‌فارس بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]

د

  • دما مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]
  • دوکفه‌ای B.helblingii تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]

ر

  • رادیکال آزاد بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 297-317]
  • ریخت‌سنجی بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • ریخت سنجی هندسی بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • ریزماهواره بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • ریزماهواره ساختار ژنتیکی جمعیت سگ‌ماهی جویباری (Turcinoemacheilus kossiwigi Banarescu and Nalbant, 1964) در رودخانة بریم (کهگیلویه و بویراحمد) و خیرآباد (خوزستان) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 275-285]
  • رسوب‌دهی انتخابی تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • رشد آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • رشد مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • رشد اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]
  • رشد نسبی بررسی برخی از خصوصیات ریخت‌سنجی در خرچنگ شناگر آبی Portunus pelagicus (Linnaeus, 1758) در آب‌های خلیج فارس در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 611-623]
  • رفتارغذایی بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • رفتار مصرف‌کننده بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 251-261]
  • رفع چسبندگی تخم مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • رودخانة سفیدرود مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • رودخانۀ سزار رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]

ز

  • زیر-جزر و مدی پراکنش مکانی جوامع ماکروبنتیک در ارتباط با شرایط محیطی سواحل بین‌جزر و مدی و زیر‌جزر و مدی بوشهر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 75-86]
  • زرده‌سازی تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • زیست‌شناختی ماهی بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • زی‌فن تکثیر مصنوعی یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]

س

  • ساحل بوشهر تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]
  • ساختار سنی تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • سازگاری مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • سیانوباکتری‌ها بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • سیاه‌ماهی بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]
  • سد تاریک مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • سد منجیل مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • سیستم چشایی بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • سیستم مداربسته بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • سلول‌های پوششی مثانه تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 263-274]
  • سوریمی تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • سوریمی مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • سوریمی ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]

ش

  • شاخص تولیدمثلی یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • شاخص رشد جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • شاخص مرحلة تکوینی لارو بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • شاخص‌های خونی اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]
  • شاخص‌های رشد مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • شاخص‌های رشد بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • شاخص‌های زیستی بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]
  • شاخص‌های غذایی رژیم غذایی و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی بوتک دهان‌بزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 413-424]
  • شاخص وضعیت لارو بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]

ص

  • صبیتی تأثیر افزودن ال-کارنیتین به جیرة غذایی در میزان مقاومت به استرس‌های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 585-597]
  • صید ضمنی تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتی‌های صنعتی میگوگیر صیدگاه‌های میگو در استان هرمزگان [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 375-392]
  • صفات اندازشی مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]
  • صفات شمارشی مقایسة خصوصیات اندازشی و شمارشی سیاه‌ماهی (Capoeta capoeta; Güldenstaedt, 1773) در بالادست و پایین‌دست سد منجیل و سد تاریک در رودخانة سفیدرود [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 207-222]

ض

  • ضایعات ماهی تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]

ع

  • عصارة رزماری بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 599-610]
  • عصارۀ هیپوفیز کپور یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • عمر ماندگاری بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 599-610]
  • عوامل موقعیتی بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 251-261]

ف

  • فایبر‌گلاس مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • فیتوفاگ بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 599-610]
  • فراساختار تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 263-274]
  • فیش‎فینگر بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 599-610]
  • فعالیت آنزیم تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • فلزات سنگین مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • فلزات سنگین بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • فیل ماهی بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • فیل‌ماهی تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 511-522]

ک

  • کاتچین بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • کاریچون ماهی تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil) [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 1-12]
  • کپوردندان گنو بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 165-176]
  • کپورماهیان مطالعة تأثیر نوسانات دما در طول، وزن و فاکتور وضعیت ماهی خواجو Schizothorax pelzami (Kessler, 1870) در دو زیستگاه دریاچه و رودخانه [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 479-489]
  • کروماتوگرافی تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • کلرید جیوه تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 263-274]
  • کنسرو مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 393-403]
  • کنسرو ماهی تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]

گ

  • گاوماهی شنی تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • گرگان‌رود بررسی فعالیت کولین استرازی بافت‌های سیاه ماهی (Capoeta capoeta gracilis, Keyserling, 1861) در حوضة گرگان‌رود به‌منزلة شاخصی زیستی در پایش محیط زیست [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 565-583]
  • گناد استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]
  • گوشت چرخ‌شده مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]

ل

  • لارو مقایسه عملکرد رشد و بازماندگی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) و استرلیاد (Acipenser ruthenus) در مرحله تغذیه فعال تا انگشت قد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • لارو بررسی مقایسه ای شکل لارو های سالم و تلف شده فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 137-147]
  • لایه چسبنده مطالعه تطبیقی اثر آنزیم تریپسین و روش متداول گل‌شویی در حذف لایه‌های چسبنده تخم لقاح‌یافته تاسماهی ایرانی Acipenser persicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 109-122]
  • لیپاز تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 319-328]
  • لیزوزیم اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • لکة سیاه بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]

م

  • ماشین بینایی تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • ماهی یال اسبی بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافت حاصل از ماهیچه و احشای ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus) صیدشده از دریای عمان [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 297-317]
  • ماهی بنی یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]
  • ماهی پیرانا بررسی میزان رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و پاسخ به استرس در ماهی پیرانا (Piaractus brachypomus) با هدف تولید ماهیان خوراکی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 435-443]
  • ماهی خاویاری استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]
  • ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 523-531]
  • ماهی سفید بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 123-136]
  • ماهی سفید جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 445-453]
  • ماهی قزل آلا تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • ماهی کپور معمولی مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 191-205]
  • ماهی کپور معمولی ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 491-510]
  • ماهی کیلکا استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • ماهی کلمة دریای خزر بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • ماهی گیدر (Thunnus albacares) تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 287-296]
  • ماهی مید مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 393-403]
  • متا بی‌سولفیت سدیم بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • متیلاسیون استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 361-374]
  • میتوکندری تأثیر ‌کلرید ‌جیوه در فراساختار سلول‌های پوششی مثانة خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 263-274]
  • محیط فیزیکی بررسی برخی عوامل موقعیتی مؤثر در رفتار مصرف‌کنندگان خانگی ماهی در تهران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 251-261]
  • مخمر آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
  • مدیریت شیلاتی تعیین منشأ هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در منطقة ساحلی بوشهر با استفاده از مطالعة نسبت ترکیبات مذکور در دوکفه‌ای Barbatia helblingii [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 237-249]
  • مدل ریاضی تخمین تراکم ماهی قزل آلا در استخر پرورش با استفاد از فناوری پردازش تصویر [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 49-59]
  • مرحلة لاروی بافت‌شناسی تکامل دستگاه گوارش لاروماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 625-639]
  • مقطعی اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 425-434]
  • میگوی بزرگ آب شیرین بررسی تأثیر تیمارهای آب لب‌شور تهیه‌شده به روش‌های مختلف در شاخص‌های رشد و کیفی مراحل لاروی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 223-236]
  • میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 467-477]
  • میگوی پاسفید غربی بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 13-24]
  • مواد معدنی بررسی محتوای اسیدهای چرب و مواد معدنی در استخوان ماهی ساردین پهلوطلایی (Sardinella gibbosa)، کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) و موتوماهی (Stolephorus indicus) [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 533-545]

ن

  • نشانگر بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • نشانگرهای زیستی بررسی برخی شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیج‌فارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 329-345]
  • نگهداری در سردخانه بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد [دوره 67، شماره 4، 1393، صفحه 547-564]
  • نهر زرین‏گل تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • نهر شیرآباد تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]
  • نهر کبودوال تعیین ساختار سنی و پارامترهای رشد گاوماهی شنی (Neogobius Pallasi (Berg, 1916 در نهرهای کبودوال، زرین‏گل و شیرآباد- استان گلستان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 95-108]

و

  • ویتلوژنین بیان ژن کدکنندة ویتلوژنین در کبد قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)تحت تأثیر پساب کارخانه‌های کاغذ ایران [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 149-163]
  • ویتلوژنین تخلیص ویتلوژنین فیل‌ماهی (Huso huso) با استفاده از روش ترکیبی رسوب‌دهی انتخابی (EDTA-Mg2+) و استخراج از ژل [دوره 67، شماره 2، 1393، صفحه 177-190]
  • وزن استفاده از اتوسکوپ در تعیین جنسیت فیل ماهیان (Huso huso) پرورشی [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 87-94]

ه

  • هرمزگان بررسی تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از نشانگرهای ژنتیکی SSR در بندر جاسک استان هرمزگان [دوره 67، شماره 1، 1393، صفحه 61-74]
  • هماتولوژی مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 455-465]
  • هورمون LHRH-α2 یافتة علمی کوتاه زی‌فن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران [دوره 67، شماره 3، 1393، صفحه 405-412]